Napi ajánlatok Étlap / Menü English Deutsch
Életmód | Cikkek | Kiadványok Elérhetőség | Rendezvények | Főzőtanfolyam

ÁPRILISI ÉS MÁJUSI NAPFÉNYES VEGÁN FŐZŐTANFOLYAMOK

"A vegán étrend alapjai" - kezdő vegán főzőtanfolyam

 fozotanfolyam1

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

IDŐPONT: 2017. ÁPRILIS 24. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

PROGRAM:

  • A vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vágástechnikák
  • Sűrítési eljárások
  • Panírozás
  • Gabonafőzés
  • Főzelékkészítés
  • Palacsintasütés
  • Tálalás, közös vacsora

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

Alap vegán SUSHI tanfolyam

fozotanfolyam3

 A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.
Alap vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.

IDŐPONT: 2017. április 26. szerda, 17.30 - 21.30 között.

TANFOLYAMOT VEZETI: KISS GÁBOR, VEGÁN SUSHI SÉF

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTEKET.

Program: 

  • Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
  • A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
  • A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
  • A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
  • A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
  • Egy japán meleg főétel közös elkészítése
  • Közös étkezés

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

  

Alap vegán TÉSZTAKÉSZíTŐ tanfolyam

fozotanfolyam5

Sokan azt gondolják, hogy a házi tészta készítése bonyolult, munkaigényes feladat, pedig nem az! Megéri elsajátítani, ha egy újabb lépcsőfokot szeretne tenni a vegán konyhaművészetben.

Az olasz tészták elkészítésén kívül abban is segít a résztvevőknek tanfolyamunk, hogy mi kerüljön a tésztára, ha már elkészült. A tanfolyam alatt mutatunk néhány speciálisan magyar tésztaétlet is, természetesen mindezt vegán módon.

IDŐPONT: 2017. ÁPRILIS 27. CSÜTÖRTÖK, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

TANFOLYAMOT VEZETI: NOVACSEK ÁRON, VEGÁN PÉK ÉS CUKRÁSZ

PROGRAM:

  • Anyagismeret, alapanyagok beszerzése, konyhatechnológiai alapismeretek
  • Káposztás tészta újra töltve (gyors és izgalmas)
  • Papardelle pirosra festve paradicsomos-olívás raguval
  • Lasagne
  • Rozmaringos Tortellini
  • Capribogyós, algás Ravioli
  • Tálalás, közös vacsora

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

  

Tanfolyam helyszíne, részvételi díja, fizetés menete, elérhetőségek:

fozotanfolyam4

A tanfolyamok helyszíne:

AQUA MART FÜRDŐSZOBASZALON TANKONYHÁJA, Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor u. 47-49.

Részvételi díj:

11.000.- Ft, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagok díját és a recepteket.

A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.

Jelentkezés:

A tanfolyami jelentkezéseket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre várjuk. Kérjük, jelentkezéskor adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!

Tanfolyami díj befizetésének módja, határideje:

- utalással: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. Bankszámlaszámunk: Napfényes Étterem Kft., 16200106-00009009, Magnet Bank

készpénzfizetés esetében - előzetes bejelentkezés szükséges a 06205703289 -es telefonszámon!
Készpénzes fizetési határidő: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. A készpénzes befizetéseket Homonyikné Antolik Judit fogadja. Tanfolyami pénztárunk nyitva tartása: hétköznapokon 10-15 óra között. Cím: Napfényes Étterem és Cukrászda, 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (Veres Pálné, Curia utca sarok).

 

Bővebb információ és elérhetőségek:

Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető. Terület: ételkészítés, tematika. Elérhetősége: tel.: 06202309085

Homonyikné Antolik Judit, pénzügyi vezető. Terület: tanfolyami díj befizetése. Elérhetőség: tel.: 06205703289 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kaszás Andrea 06204839389, tanfolyamszervező. Terület: tanfolyami szervezés, hirdetések. Elérhetőség: 06204839389 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Szeretne tájékoztatást kapni aktuális tanfolyamainkról? Regisztráljon hírlevelünkre!

Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várnunk tanfolyamainkra párokat, baráti társaságokat, csoportokat is.

Jelentkezés és információ a 06204839389 -es telefonszámon.

 

 

MÁJUSI NAPFÉNYES FŐZŐTANFOLYAMOK

 

"Mindennapi kenyerünk" - kezdő vegán KENYÉRSÜTŐ tanfolyam

fozotanfolyam5

Kenyérsütő tanfolyamunkon megismerkedhetnek a résztvevők a kenyérgabonákkal, a belőlük készült lisztekkel, kelesztési és formázási eljárásokkal és a kenyérsütés alapjaival.

IDŐPONT: 2017. MÁJUS 8. HÉTFŐ, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: NOVACSEK ÁRON, VEGÁN PÉK ÉS CUKRÁSZ

PROGRAM:

  • Anyagismeret, alapanyagok beszerzése, konyhatechnológiai alapismeretek
  • Kelesztési eljárások
  • Alapanyagok összekeverése, dagasztása
  • Kelesztés, hajtogatás
  • Kenyerek formázása, vágása
  • Kenyerek sütése
  • Tálalás, közös vacsora

ízelítő a menüből: teljes kiőrlésű kenyér, olívás bagett, lángos, briós. Vacsorához krémek készítése: magkrém, kukorica krém, olívás krém.

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

"A vegán étrend alapjai" - kezdő vegán főzőtanfolyam

 fozotanfolyam1

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

IDŐPONT: 2017. MÁJUS 15. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

PROGRAM:

  • A vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vágástechnikák
  • Sűrítési eljárások
  • Panírozás
  • Gabonafőzés
  • Főzelékkészítés
  • Palacsintasütés
  • Tálalás, közös vacsora

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

Alap vegán SUSHI tanfolyam

fozotanfolyam3

 A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.
Alap vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.

IDŐPONT: 2017. MÁJUS 18. CSÜTÖRTÖK, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KISS GÁBOR, VEGÁN SUSHI SÉF

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTEKET.

PROGRAM: 

  • Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
  • A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
  • A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
  • A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
  • A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
  • Egy japán meleg főétel közös elkészítése
  • Közös étkezés 

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

Haladó KENYÉRSÜTŐ tanfolyam

fozotanfolyam5

Haladó kenyérsütő tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek a kovásszal, a kovászfajtákkal.

IDŐPONT: 2017. MÁJUS 22. HÉTFŐ, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

TANFOLYAMOT VEZETI: NOVACSEK ÁRON, VEGÁN PÉK ÉS CUKRÁSZ

PROGRAM:

  • Anyagismeret, alapanyagok beszerzése, konyhatechnológiai alapismeretek
  • Kovászos tönköly kenyér
  • "Tejes kifli"
  • Zsemle
  • Driós briós
  • Tálalás, közös vacsora

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

Nyers vegán TORTA- ÉS ÉDESSÉGKÉSZíTŐ workshop

 

Workshopunkat a nyers növényi sütemények kedvelőinek állítottuk össze. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy a résztvevő megismerje a nyers sütemények, torták alapanyagaiit, elkészítésük alaptechnikáit. A torta és sütemények kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.

IDŐPONT: 2017. MÁJUS 24. SZERDA, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

TANFOLYAMOT VEZETI: SZIKRA DÁVID, NYERS VEGÁN SÉF

PROGRAM:

barackos-chia bonbon
nyers bounty tekercs
sósmogyorós-meggyes muffin
karobos-vaníliás-epres nyerstorta

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

Tanfolyam helyszíne, részvételi díja, fizetés menete, elérhetőségek:

fozotanfolyam4

A tanfolyamok helyszíne:

AQUA MART FÜRDŐSZOBASZALON TANKONYHÁJA, Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor u. 47-49.

Részvételi díj:

11.000.- Ft, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagok díját és a recepteket.

A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.

Jelentkezés:

A tanfolyami jelentkezéseket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre várjuk. Kérjük, jelentkezéskor adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!

Tanfolyami díj befizetésének módja, határideje:

- utalással: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. Bankszámlaszámunk: Napfényes Étterem Kft., 16200106-00009009, Magnet Bank

készpénzfizetés esetében - előzetes bejelentkezés szükséges a 06205703289 -es telefonszámon!
Készpénzes fizetési határidő: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. A készpénzes befizetéseket Homonyikné Antolik Judit fogadja. Tanfolyami pénztárunk nyitva tartása: hétköznapokon 10-15 óra között. Cím: Napfényes Étterem és Cukrászda, 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (Veres Pálné, Curia utca sarok).

 

Bővebb információ és elérhetőségek:

Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető. Terület: ételkészítés, tematika. Elérhetősége: tel.: 06202309085

Homonyikné Antolik Judit, pénzügyi vezető. Terület: tanfolyami díj befizetése. Elérhetőség: tel.: 06205703289 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kaszás Andrea 06204839389, tanfolyamszervező. Terület: tanfolyami szervezés, hirdetések. Elérhetőség: 06204839389 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Szeretne tájékoztatást kapni aktuális tanfolyamainkról? Regisztráljon hírlevelünkre!

Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várnunk tanfolyamainkra párokat, baráti társaságokat, csoportokat is.

Jelentkezés és információ a 06204839389 -es telefonszámon.

Alap vegán főzőt
Alap vegán főzőt
A
  • , konyhatechnológiai alapismeretek
  • kelesztési eljárások
  • alapanyagok összekeverése, dagasztása
  • kelesztés, hajtogatás
  • kenyerek formázása, vágása
  • kenyerek sütése
  • tálalás, közös vacsora

Ízelító a menüből: teljes kiőrlésű kenyér, olívás bagett, lángos, briós

Vacsorához krémek készítése: magkrém, kukorica krém, oljvás krém

 

"A vegán étrend alapjai" - alap vegán főzőtanfolyam

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 14., HÉTFŐ 17.00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

  • vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vágástechnikák
  • Sűrítési eljárások
  • Panírozás
  • Gabonafőzés
  • Főzelékkészítés
  • Palacsintasütés

ÚJ! NYERS vegán TORTA- ÉS ÉDESSÉGKÉSZÍTŐ workshop

Workshopunkat a nyers növényi sütemények kedvelőinek állítottuk össze. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy  a résztvevő megismerje a nyers sütemények, torták alapanyagaiit, elkészítésük alaptechnikáit. A torta és sütemények kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 22., 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: SZIKRA DÁVID, NYERS VEGÁN SÉF

Program:

  • barackos-chia bonbon
  • nyers bounty tekercs
  • sósmogyorós-meggyes muffin
  • karobos-vaníliás-epres nyerstorta

Jelentkezés és Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is! 

 

KARÁCSONYI Vegán SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ tanfolyam

Süteménykészítő tanfolyamunkon a legfontosabb cukrászati alapműveletekkel ismerkedhetnek a résztvevők. Az átadott alaptechnikákat kreatívan tovább szőve bárki változatos vegán desszertpalettával gazdagíthatja étrendjét. Programunkat a karácsonyi hangulat, előkészületek jegyében állítottuk össze.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 28. HÉTFŐ, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

  • Farsangi fánk baracklekvárral
  • Hókifli mákkrémmel
  • Mandulás teasütemény
  • leveles tészta
  • "Sajtos" rúd
  • Diócska
  • Ribizlis-vaníliás máktorta
 
2017. április 28., péntek
  • Miso leves selyemtofuval   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 Ft
  • Lasagne ratatouille-lel "sajtmártással"   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Rozsfasírt zellerpürével, kukoricás rizzsel   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Burgonyafőzelék szejtánpörkölttel   glutént tartalmaz
  • 900 Ft
    28 April 2017, Friday
  • Miso soup with silken tofu   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 HUF
  • Lasagna with ratatouile and "cheese sauce"   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Rye burger with celery puree and rice with corns   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Potato stew with seitan   glutént tartalmaz
  • 900 HUF
    2017. április 29., szombat
  • Zöldspárgakrémleves   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 Ft
  • Rántott zöldségek barnarizzsel, kovászos uborkával   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Szejtánpaprikás tofus csuszával   glutént tartalmazszóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Szójacsíkok wokban pirítva, rizzsel, zöldséggel   szóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 Ft
    29 April 2017, Saturday
  • Asparagus soup with soy cream   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 HUF
  • Fried vegetables with brown rice and pickles   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Paprika seitan stew with tofu noodles   glutént tartalmazszóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Wok-fried soy strips with rice and veggies   szóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 HUF
    2017. április 28., péntek
  • Spárgakrémleves szójakrémmel   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 Ft
  • Lasagne rataouille-val "sajtmártással"   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Rozsfasírt zellerpürével, kukoricás rizzsel   glutént tartalmazzellert tartalmaz
  • 1400 Ft
    28 April 2017, Friday
  • Asparagus soup with soy cream   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 HUF
  • Lasagna with ratatouile and "cheese sauce"   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Rye burger with celery puree and rice with corns   glutént tartalmazzellert tartalmaz
  • 1400 HUF
    2017. április 29., szombat
  • Erőleves polentával, répagyöngyökkel   zellert tartalmazmogyorót tartalmaz
  • 500 Ft
  • Rántott zöldségek barnarizzsel, kovászos uborkával   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Szejtánpaprikás tönkölynokedlivel   glutént tartalmazszóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 Ft
    29 April 2017, Saturday
  • Consommé with polenta and carot pearls   zellert tartalmazmogyorót tartalmaz
  • 500 HUF
  • Fried vegetables with brown rice and pickles   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Paprika seitan with noodles   glutént tartalmazszóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 HUF
    * Nem gluténmentes környezetben készült, hozzáadott glutént nem tartalmaz.
    Made in an environment containing gluten, contains no added gluten.


    A napi ajánlatot 12–17 óráig, valamint a kínálat erejéig szolgáljuk fel.
    Our daily offers are served from noon to 5 pm and are subject to availability

    Jelmagyarázat:

    glutént tartalmazglutént tartalmazszóját tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmazmustárt tartalmazdióféléket tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmazszezámmagot tartalmazmogyorót tartalmazmogyorót tartalmaz




    Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapjon újdonságainkról!
    Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem

    Napfényes Étterem és Cukrászda • 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (a Veres Pálné és a Curia utca sarkán)
    Telefon: 06-20-311-0313 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30 (konyhazárás: 22 órakor)


    Napfényes Étterem és Pizzéria • 1077 Budapest, Rózsa utca 39.
    Telefon: 06-20-313-5555; 06-1-313-5555 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30 (konyhazárás: 22 órakor)
    Asztalfoglalás csak telefonon nyitvatartási időben! – info@napfenyesetterem.hu