Napi ajánlatok Étlap / Menü English Deutsch
Életmód | Cikkek | Kiadványok Elérhetőség | Rendezvények | Főzőtanfolyam








Napfnyes tterem s Cukrszda Napfnyes Falatoz Napfnyes Rendezvnyterem

Vásároljon ajándékutalványt!

Szeretné megajándékozni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel? Vásároljon ajándékutalványt éttermünkben!

Facebook



Elfogadott fizetőeszközök

kartyak

Happycow értékeléseink

HappyCow's Healthy Eating Guide

Vegán receptajánlatunk

Kukoricaszirom (Egyéb)

Hozzávalók:
2 csésze kukoricaliszt, 1 csésze teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
ízlés szerinti zöldfűszerek (pl. rozmaring, kakukkfű)
olaj

Elkészítés:
Gyúrjuk össze a kétféle lisztet fokozatosan hozzáadott vízzel és egy kevés olajjal; a tészta ne legyen se túl kemény, se ragacsos. Nyújtsuk ki nagyon vékonyra, és vágjuk tetszés szerint négyzetekre vagy körlapokra, melyek 3-4 cm-nél ne legyenek nagyobbak. Bő forró olajban süssük meg ezeket; aranybarna színük jelzi, hogy elkészültek. Szedjük őket szalvétára vagy papírtörlőre, ami a lecsöpögő felesleges olajat magába szívja. Ízlés szerint szórjuk meg fűszerekkel.


Megjelent a Napfényes receptek 2. számában:
Következő recept hamarosan:
Ropogós tofukocka (Fasírtok, feltétek)

Forgalmi és parkolási rend változása

Kedves Vendégeink!

 

 Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2017. február 19-én és 20-án filmforgatás miatt
a forgalmi és parkolási rend változására lehet számítani a
Curia, Veres Pálné, Irányi utcában és a Ferenciek terén is.

 

Megértésüket köszönjük!
 Szeretettel várjuk Önöket a Napfényes Étterem és Cukrászdában!
Napfényes Étterem csapata
 

FEBRUÁRI NAPFÉNYES VEGÁN FŐZŐTANFOLYAMOK

"Népek konyhája" sorozat: MEXIKÓI konyha vegán módon (haladó) főzőtanfolyam

fozotanfolyam1

Haladó tanfolyamunk minden esetben más és más tematika köré csoportosul (pl. tájjellegű ételek, népek konyhája, ünnepi ételek stb.).
Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akiknek már van némi jártasságuk a vegán ételek készítésében, és szeretnék gyakorlati tudásokat különlegesebb fogásokkal is kiegészíteni.

TANFOLYAM IDŐPONTJA: 2017. FEBRUÁR 20. HÉTFŐ, 17.00 - 21.30 KÖZÖTT

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

TANFOLYAM DÍJA: 9000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK DÍJÁT ÉS A RECEPTEKET.

Program: 

  • Kukoricakrémleves
  • Mexikói zöldségleves
  • Chili con carne
  • Avokádó koktél
  • Csłpős salsa szósz
  • Tortilla lap
  • Guacamole
  • Vacsora

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is! 

 

 Alap vegán SUSHI tanfolyam

fozotanfolyam3

 A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.
Alap vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.

IDŐPONT: 2017. FEBRUÁR 23. CSÜTÖRTÖK, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KISS GÁBOR, VEGÁN SUSHI SÉF

TANFOLYAM DÍJA: 9000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK DÍJÁT ÉS A RECEPTEKET.

Program: 

  • Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
  • A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
  • A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
  • A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
  • A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
  • Egy japán meleg főétel közös elkészítése
  • Közös étkezés

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

 

"Mindennapi kenyerünk" - kezdő vegán KENYÉRSÜTŐ tanfolyam

fozotanfolyam5

Kezdő kenyérsütő tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek kenyérgabonáinkkal és a belőlük készült lisztekkel, a kelesztési és formázási módszerekkel, valamint a kenyérsütés alapjaival.

IDŐPONT: 2016. FEBRUÁR 9. CSÜTÖRTÖK, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: NOVACSEK ÁRON, VEGÁN PÉK ÉS CUKRÁSZ

Tanfolyam díja: 9000.- Ft, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagok díját és a recepteket.

Program:

  • Anyagismeret, alapanyagok beszerzése, konyhatechnológiai alapismeretek
  • Kelesztési eljárások
  • Alapanyagok összekeverése, dagasztása
  • Kelesztés, hajtogatás
  • Kenyerek formázása, vágása
  • Kenyerek sütése
  • Tálalás, közös vacsora

Ízelító a menüből: teljes kiőrlésű kenyér, olívás bagett, lángos, briós. Vacsorához krémek készítése: magkrém, kukorica krém, olívás krém

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is! 

 

Tanfolyam helyszíne, részvételi díja, fizetés menete, elérhetőségek:

fozotanfolyam4

A tanfolyamok helyszíne:

AQUA MART FÜRDŐSZOBASZALON TANKONYHÁJA, Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor u. 47-49.

Részvételi díj:

9000.- Ft, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagok díját és a recepteket.

A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.

Jelentkezés:

A tanfolyami jelentkezéseket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre várjuk. Kérjük, jelentkezéskor adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!

Tanfolyami díj befizetésének módja, határideje:

- utalással: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. Bankszámlaszámunk: Napfényes Étterem Kft., 16200106-00009009, Magnet Bank

készpénzfizetés esetében - előzetes bejelentkezés szükséges a 06205703289 -es telefonszámon!
Készpénzes fizetési határidő: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. A készpénzes befizetéseket Homonyikné Antolik Judit fogadja. Tanfolyami pénztárunk nyitva tartása: hétköznapokon 10-15 óra között. Cím: Napfényes Étterem és Cukrászda, 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (Veres Pálné, Curia utca sarok).

Lemondás:

Tanfolyami lemondást kizárólag írásban tudunk elfogadni.

Bővebb információ és elérhetőségek:

Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető. Terület: ételkészítés, tematika. Elérhetősége: tel.: 06202309085

Homonyikné Antolik Judit, pénzügyi vezető. Terület: tanfolyami díj befizetése. Elérhetőség: tel.: 06205703289 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kaszás Andrea 06204839389, tanfolyamszervező. Terület: tanfolyami szervezés, hirdetések. Elérhetőség: 06204839389 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szeretne tájékoztatást kapni aktuális tanfolyamainkról? Regisztráljon hírlevelünkre!

Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várnunk tanfolyamainkra párokat, baráti társaságokat, csoportokat is. Jelentkezés és információ a 06204839389 -es telefonszámon.

Alap vegán főzőtanfolyam
Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.
Tanfolyamot vezeti: Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapi

"Mindennapi kenyerünk" - kezdő vegán KENYÉRSÜTŐ tanfolyam

Kezdő kenyérsütő tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek kenyérgabonáinkkal és a belőlük készült lisztekkel, a kelesztési és formázási módszerekkel, valamint a kenyérsütés alapjaival.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 7., 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: NOVACSEK ÁRON, VEGÁN PÉK ÉS CUKRÁSZ

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

  • anyagismeret, alapanyagok beszerzése, konyhatechnológiai alapismeretek
  • kelesztési eljárások
  • alapanyagok összekeverése, dagasztása
  • kelesztés, hajtogatás
  • kenyerek formázása, vágása
  • kenyerek sütése
  • tálalás, közös vacsora

Ízelító a menüből: teljes kiőrlésű kenyér, olívás bagett, lángos, briós

Vacsorához krémek készítése: magkrém, kukorica krém, oljvás krém

 

"A vegán étrend alapjai" - alap vegán főzőtanfolyam

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 14., HÉTFŐ 17.00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

  • vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vágástechnikák
  • Sűrítési eljárások
  • Panírozás
  • Gabonafőzés
  • Főzelékkészítés
  • Palacsintasütés

ÚJ! NYERS vegán TORTA- ÉS ÉDESSÉGKÉSZÍTŐ workshop

Workshopunkat a nyers növényi sütemények kedvelőinek állítottuk össze. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy  a résztvevő megismerje a nyers sütemények, torták alapanyagaiit, elkészítésük alaptechnikáit. A torta és sütemények kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 22., 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: SZIKRA DÁVID, NYERS VEGÁN SÉF

Program:

  • barackos-chia bonbon
  • nyers bounty tekercs
  • sósmogyorós-meggyes muffin
  • karobos-vaníliás-epres nyerstorta

Jelentkezés és Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is! 

 

KARÁCSONYI Vegán SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ tanfolyam

Süteménykészítő tanfolyamunkon a legfontosabb cukrászati alapműveletekkel ismerkedhetnek a résztvevők. Az átadott alaptechnikákat kreatívan tovább szőve bárki változatos vegán desszertpalettával gazdagíthatja étrendjét. Programunkat a karácsonyi hangulat, előkészületek jegyében állítottuk össze.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 28. HÉTFŐ, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

  • Farsangi fánk baracklekvárral
  • Hókifli mákkrémmel
  • Mandulás teasütemény
  • leveles tészta
  • "Sajtos" rúd
  • Diócska
  • Ribizlis-vaníliás máktorta
 

Napfényes Rendezvényterem FEBRUÁRI programja

Kultúra és gasztronómia egy helyen!

Nívós kulturális és szórakoztató programokkal - köztük koncert, bűvészshow, előadói est, tánctanítás,
kultúrtörténeti előadás - várjuk kedves vendégeinket vacsora előtt vagy után,

a Napfényes Étterem Rendezvénytermében.

Ízelítő februári műsorainkból:

Meszecsinka-duó koncert - február 2.
Evolúció és/vagy teremtés? Előadás a létezés végső eredetéről - február 6.
Párkányi Kolos "stand up" bűvész show - február 9.
Valentin-nap Laár Andrással - február 14.
Mese a meséről - bevezetés a meseterápiába - február 16.
...lesz még Cha-Cha-Cha party, Fonó kreatív műhely, művészettörténeti előadás, és zeneterápia-workshop is.
Bejárat a Napfényes Rendezvényterembe az Étterem oldalán, a Curia utca felől.
Jegyelővétel és asztalfoglalás az Étterem cukrászdapultjánál,

online jegyvásárlás a www.napfenyesprogramok.hu oldalon lehetséges.

Szeretettel várjuk Önöket!
Napfényes Rendezvényterem csapata

 

alt
 
 

A NAPFÉNYES ÉTTEREM MEGHÓDíTJA OLASZORSZÁGOT

vegan pizza

A Napfényes Étterem nagy népszerűségnek örvend a Budapestre érkező külföldi, vegán turisták körében. Cikkünk apropóját az adja, hogy a Pagine Vegan olasz portál keresett meg bennünket azzal a céllal, hogy Éttermünket az olasz vegánok népes táborának bemutassa. Ezt a cikket ajánljuk most honlapunk látogatói számára is, ahol a Pagine Vegan Bödör Zoltánnal, a Napfényes Étterem Kft. ügyvezető igazgatójával készített interjút. (A cikk olvasásához kattintson a "Bővebben" gombra.)

Az eredeti olasz cikk, ezen a linken elérhető: http://www.paginevegan.it/budapest-napfenyes-etterem-sole-vegano-sul-danubio/

Jó olvasást kívánunk a cikkhez! Aki megéhezne a cikk olvasása közben, azokat szeretettel várjuk egy finom vegán ebédre vagy vacsorára Budapesten a Napfényes Éttermekbe!

Bővebben...
 
 

A legjobb vegetáriánus étterem nyomában - Napfényes Étterem

Csak megérte a második részt a sorozat. Már komolyan kezdtem félni attól, hogy olyan helyeket kell végigennem, ahol az egyetlen koncepció a húsmentesség, és semmi kreativitás nincs a konyhában. Most itt a felmentő sereg. A Napfényes Étterem.

Tovább a teljes cikkre:
Egy nap a városban - Életmódblog Budapest szerethető arcáról.

 

Kedves Vendégünk!

Éttermünkben tisztán növényi (hús-, tojás- és tejmentes) alapanyagokból készítünk ételeket. Az összetevők állati fehérjét és alkoholt nyomokban sem tartalmaznak, ezért kínálatunkból nem csak a vegetáriánusok, de a vegán étrenden élők is bármit fogyaszthatnak.

leves3

Törekszünk arra, hogy ételeink minél egészségesebbek legyenek. Az általunk felhasznált alapanyagok többsége bio termesztésből származik. Napi ajánlataink között mindig szerepel valamilyen gabonaétel. Kerüljük a tartósítószerek, adalékanyagok, színezékek használatát. A hagyományos búzaliszt helyett tönkölylisztet, a fehér cukor helyett nádcukrot vagy xilitet, a kakaó helyett karobot, a babkávé helyett gabonakávét használunk. Minden ételünket tisztított vízzel készítjük.

Bővebben...
 

Budapest legjobb vegetáriánus étterme

Éttermünk első helyen áll a Dininguide vegetáriánus éttermek toplistáján!

Budapest vegán egén állócsillagként ragyog évek óta a Napfényes étterem. A hely kiválóan bizonyítja, hogy tisztán növényi alapanyagokból is lehet ízletes, laktató és természetesen egészséges ételeket készíteni

 

Bővebben...
 
Rólunk írták
etteremtacsko

Messze sugárzó "állócsillagként" ragyog azonban immár sok éve a VII. kerületi Rózsa utca 39. egén a Napfényes Étterem, ahol kizárólag tisztán növényi alapanyagokból készült ételeket szolgálnak fel.

Bővebben...

Éttermi ajándékutalvány
ajandek

Szeretné megajándékozni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel? Vásároljon ajándékutalványt éttermünkben különböző értékekben!

Bővebben...

Napfényes Cukrászat
cukrasz

A Napfényes Cukrászat Kft. egészséges, növényi alapanyagú, vegán cukrászipari készítmények előállítására szakosodott.

Bővebben...

2017. február 21., kedd
  • Póréhagymaleves   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 Ft
  • Magos burgonya grillzöldségekkel, fokhagymás majonézzel   zellert tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1300 Ft
  • Lencse dhal bundázott tofuval   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1300 Ft
  • Krumplis tészta kovászos uborkával   glutént tartalmaz
  • 900 Ft
    21 February 2017, Tuesday
  • Leek soup   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 HUF
  • Grilled vegetables with potato and cores and with garlic mayonnaise   zellert tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1300 HUF
  • Lentil dhal with breaded tofu   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1300 HUF
  • Potato noodles with pickles   glutént tartalmaz
  • 900 HUF
    2017. február 22., szerda
  • Magyaros burgonyaleves   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 450 Ft
  • Hortobágyi palacsinta rántva nokedlivel, paprikamártásban   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmazdióféléket tartalmaz
  • 1300 Ft
  • Kölesfasírt lilakáposztával, burgonyával   
  • 1300 Ft
  • Zöldborsófőzelék zabfasírttal   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 Ft
    22 February 2017, Wednesday
  • Hungarian potato soup   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 450 HUF
  • Fried Hortobagy crépes dumplings, paprika sauce   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmazdióféléket tartalmaz
  • 1300 HUF
  • Millet burgers with red cabbage and potatoes   
  • 1300 HUF
  • Green pea stew with oat burger   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 HUF
    2017. február 21., kedd
  • Póréhagymaleves   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 Ft
  • Magos burgonya grillzöldségekkel, fokhagymás majonézzel   zellert tartalmaz
  • 1300 Ft
  • Rántott sütőtök franciasalátával, árpagyönggyel   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1300 Ft
    21 February 2017, Tuesday
  • Leek soup   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 HUF
  • Grilled vegetables with potato and cores and with garlic mayonnaise   zellert tartalmaz
  • 1300 HUF
  • Fried zucchini and veggie Russian salad with pearl barley   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1300 HUF
    2017. február 22., szerda
  • Brokkolikrémleves zöldségchips-szel   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 Ft
  • Kölesfasírt lilakáposztával, burgonyával   
  • 1300 Ft
  • Zöldborsó főzelék zabfasírttal   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 Ft
    22 February 2017, Wednesday
  • Creamy broccoli soup with vegetable chips   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 HUF
  • Millet burgers with red cabbage and potatoes   
  • 1300 HUF
  • Green pea stew with oat burger   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 HUF
    * Nem gluténmentes környezetben készült, hozzáadott glutént nem tartalmaz.
    Made in an environment containing gluten, contains no added gluten.


    Napi ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk!
    Our daily offers have limited availability. We reserve the right to make changes!

    Jelmagyarázat:

    glutént tartalmazglutént tartalmazszóját tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmazmustárt tartalmazdióféléket tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmazszezámmagot tartalmazmogyorót tartalmazmogyorót tartalmaz




    Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapjon újdonságainkról!
    Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem

    Napfényes Étterem és Cukrászda • 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (a Veres Pálné és a Curia utca sarkán) • Telefon: 06-20-311-0313 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30
    Napfényes Étterem és Pizzéria • 1077 Budapest, Rózsa utca 39. • Telefon: 06-20-313-5555; 06-1-313-5555 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30
    Asztalfoglalás csak telefonon nyitvatartási időben! – info@napfenyesetterem.hu