Napi ajánlatok Étlap / Menü English Deutsch
Életmód | Cikkek | Kiadványok Elérhetőség | Rendezvények | Főzőtanfolyam








Napfnyes tterem s Cukrszda Napfnyes Falatoz Napfnyes Rendezvnyterem

Vásároljon ajándékutalványt!

Szeretné megajándékozni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel? Vásároljon ajándékutalványt éttermünkben!

Facebook



Elfogadott fizetőeszközök

kartyak

Happycow értékeléseink

HappyCow's Healthy Eating Guide

Vegán receptajánlatunk

Mandulás-diós krém (Szendvicskrémek, pástétomok)

Hozzávalók:
10 dkg mandula, 15 dkg dió
3 ek méz
1 késhegynyi fahéj
1 tk bio citrom reszelt héja vagy néhány csepp citromolaj
1 ek citromlé

Elkészítés:
A hántolt mandulát a dióval együtt finomra daráljuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Jól záródó, csavaros üvegben jégszekrénybe téve kb. 3 hétig eláll.


Megjelent a Napfényes receptek 2. számában:
Következő recept hamarosan:
Franciasaláta (Saláták)

Napfényes Vegán Főzőtanfolyamok

Tanfolyamainkon Ön is elsajátíthatja a tisztán növényi (állati összetevőktől mentes) étrendhez kapcsolódó konyhai gyakorlat legfontosabb elemeit. Minden tanfolyam tartalmaz elméleti is gyakorlati oktatást, résztvevőink az ételek többségét maguk is elkészítik. A programot minden esetben közös étkezés zárja.

  

JÚNIUSI, JÚLIUSI NAPFÉNYES VEGÁN FŐZŐTANFOLYAMOK

 

"A vegán étrend alapjai" - kezdő vegán főzőtanfolyam

 fozotanfolyam1

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

IDŐPONT: 2017. JÚNIUS 19. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

PROGRAM:

  • A vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vágástechnikák
  • Sűrítési eljárások
  • Panírozás
  • Gabonafőzés
  • Főzelékkészítés
  • Palacsintasütés
  • Tálalás, közös vacsora

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

"A vegán étrend alapjai" - kezdő vegán főzőtanfolyam

 fozotanfolyam1

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

IDŐPONT: 2017. JÚLIUS 10. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

PROGRAM:

  • A vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vágástechnikák
  • Sűrítési eljárások
  • Panírozás
  • Gabonafőzés
  • Főzelékkészítés
  • Palacsintasütés
  • Tálalás, közös vacsora

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

NYERS vegán étlekészítő tanfolyam - alaptanfolyam

 fozotanfolyam1

Nyers ételkészítő tanfolyamunkon a nyers növényi étrend konyhai alapismereteivel ismerkedhetnek meg. Az ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.

IDŐPONT: 2017. JÚLIUS 17. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: SZIKRA DÁVID, NYERS VEGÁN SÉF

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

PROGRAM:

  • A nyers táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Krém és szószok készítésének elsajátítása
  • Nyers főételek készítése
  • Édességek készítése
  • Tálalás, közös vacsora

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

"A vegán étrend alapjai" II. - kezdő vegán főzőtanfolyam 2. rész

 fozotanfolyam1

Alaptanfolyamunk 2. részét elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

IDŐPONT: 2017. JÚLIUS 24. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

PROGRAM:

  • A vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vegán majonéz és variációi
  • Tepsis rakottak
  • Bechamel mártás
  • Barackos gombóc
  • Cézár saláta

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

  

Tanfolyam helyszíne, részvételi díja, fizetés menete, elérhetőségek:

fozotanfolyam4

A tanfolyamok helyszíne:

AQUA MART FÜRDŐSZOBASZALON TANKONYHÁJA, Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor u. 47-49.

Részvételi díj:

11.000.- Ft, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagok díját és a recepteket.

A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.

Jelentkezés:

A tanfolyami jelentkezéseket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre várjuk. Kérjük, jelentkezéskor adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!

Tanfolyami díj befizetésének módja, határideje:

- utalással: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. Bankszámlaszámunk: Napfényes Étterem Kft., 16200106-00009009, Magnet Bank

készpénzfizetés esetében - előzetes bejelentkezés szükséges a 06205703289 -es telefonszámon!
Készpénzes fizetési határidő: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. A készpénzes befizetéseket Homonyikné Antolik Judit fogadja. Tanfolyami pénztárunk nyitva tartása: hétköznapokon 10-15 óra között. Cím: Napfényes Étterem és Cukrászda, 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (Veres Pálné, Curia utca sarok).

 

Bővebb információ és elérhetőségek:

Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető. Terület: ételkészítés, tematika. Elérhetősége: tel.: 06202309085

Homonyikné Antolik Judit, pénzügyi vezető. Terület: tanfolyami díj befizetése. Elérhetőség: tel.: 06205703289 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kaszás Andrea 06204839389, tanfolyamszervező. Terület: tanfolyami szervezés, hirdetések. Elérhetőség: 06204839389 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Szeretne tájékoztatást kapni aktuális tanfolyamainkról? Regisztráljon hírlevelünkre!

Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várnunk tanfolyamainkra párokat, baráti társaságokat, csoportokat is.

Jelentkezés és információ a 06204839389 -es telefonszámon.

Alap vegán főzőt
Alap vegán főzőt
A
  • , konyhatechnológiai alapismeretek
  • kelesztési eljárások
  • alapanyagok összekeverése, dagasztása
  • kelesztés, hajtogatás
  • kenyerek formázása, vágása
  • kenyerek sütése
  • tálalás, közös vacsora

Ízelító a menüből: teljes kiőrlésű kenyé

    "A vegán étrend alapjai" - kezdő vegán főzőtanfolyam

     fozotanfolyam1

    Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

    IDŐPONT: 2017. JÚNIUS 19. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

    TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ

    TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

    PROGRAM:

    • A vegán táplálkozás ismérvei
    • Anyagismeret
    • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
    • Alapanyagok beszerzése
    • Konyhatechnológiai alapismeretek
    • Vágástechnikák
    • Sűrítési eljárások
    • Panírozás
    • Gabonafőzés
    • Főzelékkészítés
    • Palacsintasütés
    • Tálalás, közös vacsora

    JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

     

    "A vegán étrend alapjai" - kezdő vegán főzőtanfolyam

     fozotanfolyam1

    Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

    IDŐPONT: 2017. JÚLIUS 10. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

    TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ

    TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

    PROGRAM:

    • A vegán táplálkozás ismérvei
    • Anyagismeret
    • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
    • Alapanyagok beszerzése
    • Konyhatechnológiai alapismeretek
    • Vágástechnikák
    • Sűrítési eljárások
    • Panírozás
    • Gabonafőzés
    • Főzelékkészítés
    • Palacsintasütés
    • Tálalás, közös vacsora

    JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

     

    NYERS vegán étlekészítő tanfolyam - alaptanfolyam

     fozotanfolyam1

    Nyers ételkészítő tanfolyamunkon a nyers növényi étrend konyhai alapismereteivel ismerkedhetnek meg. Az ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.

    IDŐPONT: 2017. JÚLIUS 17. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

    TANFOLYAMOT VEZETI: SZIKRA DÁVID, NYERS VEGÁN SÉF

    TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

    PROGRAM:

    • A nyers táplálkozás ismérvei
    • Anyagismeret
    • Alapanyagok beszerzése
    • Konyhatechnológiai alapismeretek
    • Krém és szószok készítésének elsajátítása
    • Nyers főételek készítése
    • Édességek készítése
    • Tálalás, közös vacsora

    JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

     

    "A vegán étrend alapjai" II. - kezdő vegán főzőtanfolyam 2. rész

     fozotanfolyam1

    Alaptanfolyamunk 2. részét elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

    IDŐPONT: 2017. JÚLIUS 24. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

    TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ

    TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

    PROGRAM:

    • A vegán táplálkozás ismérvei
    • Anyagismeret
    • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
    • Alapanyagok beszerzése
    • Konyhatechnológiai alapismeretek
    • Vegán majonéz és variációi
    • Tepsis rakottak
    • Bechamel mártás
    • Barackos gombóc
    • Cézár saláta

    JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

      

    Tanfolyam helyszíne, részvételi díja, fizetés menete, elérhetőségek:

    fozotanfolyam4

    A tanfolyamok helyszíne:

    AQUA MART FÜRDŐSZOBASZALON TANKONYHÁJA, Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor u. 47-49.

    Részvételi díj:

    11.000.- Ft, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagok díját és a recepteket.

    A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.

    Jelentkezés:

    A tanfolyami jelentkezéseket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre várjuk. Kérjük, jelentkezéskor adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
    A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!

    Tanfolyami díj befizetésének módja, határideje:

    - utalással: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. Bankszámlaszámunk: Napfényes Étterem Kft., 16200106-00009009, Magnet Bank

    készpénzfizetés esetében - előzetes bejelentkezés szükséges a 06205703289 -es telefonszámon!
    Készpénzes fizetési határidő: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. A készpénzes befizetéseket Homonyikné Antolik Judit fogadja. Tanfolyami pénztárunk nyitva tartása: hétköznapokon 10-15 óra között. Cím: Napfényes Étterem és Cukrászda, 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (Veres Pálné, Curia utca sarok).

     

    Bővebb információ és elérhetőségek:

    Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető. Terület: ételkészítés, tematika. Elérhetősége: tel.: 06202309085

    Homonyikné Antolik Judit, pénzügyi vezető. Terület: tanfolyami díj befizetése. Elérhetőség: tel.: 06205703289 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Kaszás Andrea 06204839389, tanfolyamszervező. Terület: tanfolyami szervezés, hirdetések. Elérhetőség: 06204839389 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

     

    Szeretne tájékoztatást kapni aktuális tanfolyamainkról? Regisztráljon hírlevelünkre!

    Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várnunk tanfolyamainkra párokat, baráti társaságokat, csoportokat is.

    Jelentkezés és információ a 06204839389 -es telefonszámon.

    Alap vegán főzőt
    Alap vegán főzőt
    A
    • , konyhatechnológiai alapismeretek
    • kelesztési eljárások
    • alapanyagok összekeverése, dagasztása
    • kelesztés, hajtogatás
    • kenyerek formázása, vágása
    • kenyerek sütése
    • tálalás, közös vacsora

    Ízelító a menüből: teljes kiőrlésű kenyé

  • agasztása
  • kelesztés, hajtogatás
  • kenyerek formázása, vágása
  • kenyerek sütése
  • tálalás, közös vacsora

Ízelító a menüből: teljes kiőrlésű kenyér, olívás bagett, lángos, briós

Vacsorához krémek készítése: magkrém, kukorica krém, oljvás krém

 

"A vegán étrend alapjai" - alap vegán főzőtanfolyam

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék m

Alap vegán főzőtanfolyam
A
Tanfolyamot vezeti: Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Vágástechnikák
Sűrítési eljárások
Panírozás
Gabonafőzés
Főzelékkészítés
Palacsintasütés
Haladó Vegán Főzőtanfolyam
Haladó tanfolyamunk minden esetben más és más tematika köré csoportosul (pl. tájjellegű ételek, népek konyhája, ünnepi ételek stb.).
Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akiknek már van némi jártasságuk a vegán ételek készítésében, és szeretnék gyakorlati tudásokat különlegesebb fogásokkal is kiegészíteni.
Program: A Közel-Kelet ízei
Sárgaborsó-krémleves fűszeres krutonnal
Csicseriborsó fasírt (falafel)
Humusz
Tahini-szósz
Szójajoghurt-mártás
Káposztás répasaláta
Bulgurtabulé
Pitakészítés (gyúrás, formázás, sütés)
Házi baklava készítés (rétesnyújtás stb.
Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! A jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
Legutóbbi tanfolyam időpontja: 2016. május 9. hétfő 17:30 - 21:30 között.

Vegán SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ tanfolyam
Süteménykészítő tanfolyamunkon a legfontosabb cukrászati alapműveletekkel ismerkedhetnek a résztvevők. Az átadott alaptechnikákat kreatívan tovább szőve bárki változatos vegán desszertpalettával gazdagíthatja étrendjét.
A következő süteménykészítő tanfolyam időpontja: szervezés alatt!
Program:
Hókifli mákkrémmel
Farsangi fánk baracklekvárral
Kókuszgolyó
Burgonyás tönkölypogácsa
Almás pite
Kókuszos-zabpelyhes felhőcske
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!
Legutóbbi tanfolyami időpont: 2016. május 30. hétfő 17:00-21:00

Alap NYERS vegán ételkészítő tanfolyam
Nyers ételkészítő tanfolyamunkon a nyers növényi étrend konyhai alapismereteivel ismerkedhetnek meg. Az ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.
A következő nyers ételkészítő tanfolyam időpontja: szervezés alatt!
Program:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Krém és szószok készítésének elsajátítása
Nyers főételek készítése
Édességek készítése
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

Haladó NYERS vegán ételkészítő tanfolyam
A tanfolyami részvételhez nem szükséges előképzettség vagy az alap tanfolyamon való részvétel!
A következő nyers ételkészítő tanfolyam időpontja: szervezés alatt!
Program:
"Máktej" készítése
aszalt paradicsomos lenmagkenyér tzatzikivel
fűszeres kesusajt golyók zöldfűszeres mártással
Cézár saláta
aszalt fügepuding karoböntettel
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen.
Legutóbi tanfolyami időpont: 2016. április 28. 17:30-21:30 között.

ÚJ! NYERS vegán TORTA- ÉS ÉDESSÉGKÉSZÍTŐ workshop
Workshopunkat a nyers növényi sütemények kedvelőinek állítottuk össze. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy a résztvevő megismerje a nyers sütemények, torták alapanyagaiit, elkészítésük alaptechnikáit. A torta és sütemények kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.
Program:
barackos-chia bonbon
nyers bounty tekercs
sósmogyorós-meggyes muffin
karobos-vaníliás-epres nyerstorta
Tanfolyamot vezeti: Szikra Dávid, nyers vegán séf
Jelentkezés és Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Alap vegán SUSHI tanfolyam
A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.
Alap vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.
Az alap vegán sushi tanfolyam időpontja: szervezés alatt! (Kérjük, a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen jelezze érdeklődését!)
Program: 
Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
Egy japán meleg főétel közös elkészítése
Közös étkezés
Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

HALADÓ vegán SUSHI tanfolyam
Az alaptanfolyamon megtanultuk a sushi rizs készítését, ízesítését és a különféle tekerési technikákat. Haladó vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének mélyebb ismeretre szert tenni a tradicionális japán konyhaművészetben, természetesen mindezt vegán módon.
A tanfolyami részvételhez nem szükséges előképzettség vagy az alap tanfolyamon való részvétel!
A haladó vegán sushi tanfolyam időpontja: szervezés alatt! (Kérjük, a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen jelezze érdeklődését!)
Program:
Elmerülünk a töltelékek pácolásának, szeletelésének rejtelmeibe
Sushi ecetet, kampyot, kinpirát készítünk
Vegán tamagót sütünk
Jégcsapretket és gyömbért pácolunk
Megtanuljuk a tökéletes teriyaki szósz főzését
Ismétlésképpen újra tekerünk makikat
Miso levessel koronázzuk meg az étkezést, amit lágy tofuval és wakame algával készítünk el
Az alkalmat közös étkezéssel zárjuk.
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

"Mindennapi kenyerünk" - kezdő KENYÉRSÜTŐ tanfolyam
Kezdő kenyérsütő tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek kenyérgabonáinkkal és a belőlük készült lisztekkel, a kelesztési és formázási módszerekkel, valamint a kenyérsütés alapjaival.
Program:
anyagismeret
alapanyagok beszerzése
konyhatechnológiai alapismeretek
kelesztési eljárások
alapanyagok összekeverése, dagasztása
kelesztés, hajtogatás
kenyerek formázása, vágása
kenyerek sütése
tálalás
vacsora
Ízelító a menüből:
teljes kiőrlésű kenyér
olívás bagett
lángos
briós
Vacsorához krémek készítése:
magkrém
kukorica krém
olívás krém
Tanfolyamot vezeti: Novacsek Áron, vegán pék és cukrász
A következő kezdő kenyérsütő tanfolyam időpontja: 2016. június 22. szerda 17.30 - 21.30 között.
Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

"Mindennapi kenyerünk" - haladó KENYÉRSÜTŐ tanfolyam
Haladó kenyérsütő tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek a kovásszal, a kovászfajtákkal. Készítünk kovászt, kovászos kenyeret, "vajas" kiflit, zsemlét és töltött Dán brióst.
A következő tanfolyam időpontja: 2016. május 25. szerda 17:30-21:30 között.
Program:
Kovászos tönköly kenyér
„Tejes” kifli
Zsemle
Diós briós
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

Tésztakészítő tanfolyam - "Tésztaság félegészség" (Besenyő Pista bácsi)
A tanfolyamon résztvevők megismerkedhetnek a kézzel gyúrt házi tésztafélék és a tradicionális, olasz paradicsomszósz elkészítésével, a különböző lisztek használatával, formázási módokkal. Ezen az alkalmon a tésztákat kizárólag víz, liszt, só felhasználásával készítjük el.
Program:
Házitészta készítése durum lisztből, réteslisztből, tönköly fehér lisztből, kukoricalisztből
Cavatelli, Orecchiette, Trofie és csigatészta formázása és vágása
Tortellini töltése és hajtogatása
Nagykocka, szélesmetélt vágása
Nudli készítése (szárítanivaló, friss tészta) kukoricalisztből
Tésztákhoz tradicionális olasz paradicsomszósz főzése
Közös vacsora
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

Vegán GLUTÉNMENTES főzőtanfolyam
Gabonaismeret
Sűrítési eljárások
Desszertek
Panírozás
A következő gluténmentes tanfolyam időpontja: szervezés alatt! (Kérjük, a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen jelezze érdeklődését!)
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!
 

ÁLLÁSAJÁNLAT A NAPFÉNYES ÉTTERMEKBEN!

Növekvő csapatunkba keresünk szakképzett, szakmai tapasztalattal rendelkező, életmódjában vegán

vagy vegetáriánus SZAKÁCSOKAT, konyhai kisegítőket, mosogatókat és 

VEGÁN, szakmai tapasztalattal és/vagy szakirányú végzettséggel rendelkező FELSZOLGÁLÓKAT!

Érdeklődni a +36202475644 -es telefonszámon lehet.

Jelentkezést szakmai önéletrajzzal az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk.

Napfényes Étterem Vezetősége

 

 

A NAPFÉNYES ÉTTEREM MEGHÓDíTJA OLASZORSZÁGOT

vegan pizza

A Napfényes Étterem nagy népszerűségnek örvend a Budapestre érkező külföldi, vegán turisták körében. Cikkünk apropóját az adja, hogy a Pagine Vegan olasz portál keresett meg bennünket azzal a céllal, hogy Éttermünket az olasz vegánok népes táborának bemutassa. Ezt a cikket ajánljuk most honlapunk látogatói számára is, ahol a Pagine Vegan Bödör Zoltánnal, a Napfényes Étterem Kft. ügyvezető igazgatójával készített interjút. (A cikk olvasásához kattintson a "Bővebben" gombra.)

Az eredeti olasz cikk, ezen a linken elérhető: http://www.paginevegan.it/budapest-napfenyes-etterem-sole-vegano-sul-danubio/

Jó olvasást kívánunk a cikkhez! Aki megéhezne a cikk olvasása közben, azokat szeretettel várjuk egy finom vegán ebédre vagy vacsorára Budapesten a Napfényes Éttermekbe!

Bővebben...
 
 

Kedves Vendégünk!

Éttermünkben tisztán növényi (hús-, tojás- és tejmentes) alapanyagokból készítünk ételeket. Az összetevők állati fehérjét és alkoholt nyomokban sem tartalmaznak, ezért kínálatunkból nem csak a vegetáriánusok, de a vegán étrenden élők is bármit fogyaszthatnak.

leves3

Törekszünk arra, hogy ételeink minél egészségesebbek legyenek. Az általunk felhasznált alapanyagok többsége bio termesztésből származik. Napi ajánlataink között mindig szerepel valamilyen gabonaétel. Kerüljük a tartósítószerek, adalékanyagok, színezékek használatát. A hagyományos búzaliszt helyett tönkölylisztet, a fehér cukor helyett nádcukrot vagy xilitet, a kakaó helyett karobot, a babkávé helyett gabonakávét használunk. Minden ételünket tisztított vízzel készítjük.

Bővebben...
 

A legjobb vegetáriánus étterem nyomában - Napfényes Étterem

Csak megérte a második részt a sorozat. Már komolyan kezdtem félni attól, hogy olyan helyeket kell végigennem, ahol az egyetlen koncepció a húsmentesség, és semmi kreativitás nincs a konyhában. Most itt a felmentő sereg. A Napfényes Étterem.

Tovább a teljes cikkre:
Egy nap a városban - Életmódblog Budapest szerethető arcáról.

 

Budapest legjobb vegetáriánus étterme

Éttermünk első helyen áll a Dininguide vegetáriánus éttermek toplistáján!

Budapest vegán egén állócsillagként ragyog évek óta a Napfényes étterem. A hely kiválóan bizonyítja, hogy tisztán növényi alapanyagokból is lehet ízletes, laktató és természetesen egészséges ételeket készíteni

 

Bővebben...
 
Rólunk írták
etteremtacsko

Messze sugárzó "állócsillagként" ragyog azonban immár sok éve a VII. kerületi Rózsa utca 39. egén a Napfényes Étterem, ahol kizárólag tisztán növényi alapanyagokból készült ételeket szolgálnak fel.

Bővebben...

Éttermi ajándékutalvány
ajandek

Szeretné megajándékozni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel? Vásároljon ajándékutalványt éttermünkben különböző értékekben!

Bővebben...

Napfényes Cukrászat
cukrasz

A Napfényes Cukrászat Kft. egészséges, növényi alapanyagú, vegán cukrászipari készítmények előállítására szakosodott.

Bővebben...

2017. június 28., szerda
  • Magyaros burgonyaleves   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 500 Ft
  • Töltött fűszeres padlizsán jázminrizzsel, salátával   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Kölesfasírt lilakáposztával, burgonyával   
  • 1400 Ft
  • Zöldborsófőzelék zabfasírttal   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 Ft
    28 June 2017, Wednesday
  • Hungarian potato soup   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 500 HUF
  • Stuffed eggplants with jasmine rice and salad   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Millet burgers with red cabbage and potatoes   
  • 1400 HUF
  • Green pea stew with oat burger   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 HUF
    2017. június 29., csütörtök
  • Gesztenyés zöldségleves kakukkfűvel   szóját tartalmaz
  • 500 Ft
  • Algír bulgur rizottó sült karfiollal   glutént tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Pirított szejtán -és tofukockák burgonyával   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Máglyarakás   glutént tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 850 Ft
    29 June 2017, Thursday
  • Vegetable soup with chestnuts with thyme   szóját tartalmaz
  • 500 HUF
  • Algiers bulgur risotto with roasted cauliflower   glutént tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Roasted seitan and tofu cubes with potato   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Apple charlotte   glutént tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 850 HUF
    2017. június 28., szerda
  • Brokkolikrémleves bundás betéttel   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 Ft
  • Kölesfasírt lilakáposztával, burgonyával   
  • 1400 Ft
  • Zöldborsó főzelék zabfasírttal   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 Ft
    28 June 2017, Wednesday
  • Cream of broccoli soup with breaded veggies   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 HUF
  • Millet burgers with red cabbage and potatoes   
  • 1400 HUF
  • Green pea stew with oat burger   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 HUF
    2017. június 29., csütörtök
  • Gesztenyés zöldségleves kakukkfűvel   zellert tartalmaz
  • 500 Ft
  • Thai kókuszos zöldségcurry   zellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Pirított szejtán- és tofukockák burgonyával   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 Ft
    29 June 2017, Thursday
  • Vegetable soup with chestnuts with thyme   zellert tartalmaz
  • 500 HUF
  • Thai vegetable curry with coconut   zellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Roasted seitan and tofu cubes with potato   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 HUF
    * Nem gluténmentes környezetben készült, hozzáadott glutént nem tartalmaz.
    Made in an environment containing gluten, contains no added gluten.


    A napi ajánlatot 12–17 óráig, valamint a kínálat erejéig szolgáljuk fel.
    Our daily offers are served from noon to 5 pm and are subject to availability

    Jelmagyarázat:

    glutént tartalmazglutént tartalmazszóját tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmazmustárt tartalmazdióféléket tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmazszezámmagot tartalmazmogyorót tartalmazmogyorót tartalmaz




    Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapjon újdonságainkról!
    Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem

    Napfényes Étterem és Cukrászda • 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (a Veres Pálné és a Curia utca sarkán)
    Telefon: 06-20-311-0313 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30 (konyhazárás: 22 órakor)


    Napfényes Étterem és Pizzéria • 1077 Budapest, Rózsa utca 39.
    Telefon: 06-20-313-5555; 06-1-313-5555 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30 (konyhazárás: 22 órakor)
    Asztalfoglalás csak telefonon nyitvatartási időben! – info@napfenyesetterem.hu