Napi ajánlatok Étlap / Menü English Deutsch
Életmód | Cikkek | Kiadványok Elérhetőség | Rendezvények | Főzőtanfolyam








Napfnyes tterem s Cukrszda Napfnyes Falatoz Napfnyes Rendezvnyterem

Vegán receptajánlatunk

Babpástétom (Szendvicskrémek, pástétomok)

Hozzávalók:
30 dkg fejtett bab, 1 fej vöröshagyma, 5 dkg reszelt torma
3 babérlevél, pirospaprika, 2 gerezd fokhagyma
fél citrom leve
3 ek hidegen sajtolt olívaolaj

Elkészítés:
A babot egy éjszakára beáztatjuk. Másnap babérlevéllel, pirospaprikával, apróra vágott hagymával feltesszük főni. Kevés vizet adjunk hozzá, amit folyamatosan pótolunk, hogy a végén ne maradjon túl sok leve. (Ha mégis maradna, élesztőpehely hozzáadásával dúsítsuk.) Amikor a bab megpuhult, kivesszük a babérleveleket, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a citromlevet, az olajat és a reszelt tormát, majd az egészet összeturmixoljuk.


Megjelent a Napfényes receptek 2. számában:
Következő recept hamarosan:
Élesztőpástétom (Szendvicskrémek, pástétomok)

Facebook



Elfogadott fizetőeszközök

Széchenyi kártya és Szép kártya elfogadás hamarosan!
kartyak

Vásároljon ajándékutalványt!

Szeretné megajándékozni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel? Vásároljon ajándékutalványt éttermünkben!

Happycow értékeléseink

HappyCow's Healthy Eating Guide
 

A legjobb vegetáriánus étterem nyomában - Napfényes Étterem

Csak megérte a második részt a sorozat. Már komolyan kezdtem félni attól, hogy olyan helyeket kell végigennem, ahol az egyetlen koncepció a húsmentesség, és semmi kreativitás nincs a konyhában. Most itt a felmentő sereg. A Napfényes Étterem.

Tovább a teljes cikkre:
Egy nap a városban - Életmódblog Budapest szerethető arcáról.

 

Kedves Vendégünk!

Éttermünkben tisztán növényi (hús-, tojás- és tejmentes) alapanyagokból készítünk ételeket. Az összetevők állati fehérjét és alkoholt nyomokban sem tartalmaznak, ezért kínálatunkból nem csak a vegetáriánusok, de a vegán étrenden élők is bármit fogyaszthatnak.

leves3

Törekszünk arra, hogy ételeink minél egészségesebbek legyenek. Az általunk felhasznált alapanyagok többsége bio termesztésből származik. Napi ajánlataink között mindig szerepel valamilyen gabonaétel. Kerüljük a tartósítószerek, adalékanyagok, színezékek használatát. A hagyományos búzaliszt helyett tönkölylisztet, a fehér cukor helyett nádcukrot vagy xilitet, a kakaó helyett karobot, a babkávé helyett gabonakávét használunk. Minden ételünket tisztított vízzel készítjük.

Bővebben...
 

Budapest legjobb vegetáriánus étterme

Éttermünk első helyen áll a Dininguide vegetáriánus éttermek toplistáján!

Budapest vegán egén állócsillagként ragyog évek óta a Napfényes étterem. A hely kiválóan bizonyítja, hogy tisztán növényi alapanyagokból is lehet ízletes, laktató és természetesen egészséges ételeket készíteni

 

Bővebben...
 
Rólunk írták
etteremtacsko

Messze sugárzó "állócsillagként" ragyog azonban immár sok éve a VII. kerületi Rózsa utca 39. egén a Napfényes Étterem, ahol kizárólag tisztán növényi alapanyagokból készült ételeket szolgálnak fel.

Bővebben...

Éttermi ajándékutalvány
ajandek

Szeretné megajándékozni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel? Vásároljon ajándékutalványt éttermünkben különböző értékekben!

Bővebben...

Napfényes Cukrászat
cukrasz

A Napfényes Cukrászat Kft. egészséges, növényi alapanyagú, vegán cukrászipari készítmények előállítására szakosodott.

Bővebben...

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
2728293012 3
456789 10
111213141516 17
181920212223 24
25262728293031
12 3456 7
891011121314
15161718192021
2016. július 24., vasárnap
  • Nyírségi gombócleves
  • 450 Ft
  • Sushi tál wasabival *
  • 1500 Ft
  • Ananászos-currys szejtánragu jázminrizzsel
  • 1300 Ft
  • Császármorzsa eperöntettel
  • 650 Ft
    24 July 2016, Sunday
  • Dumpling soup á la Nyírség
  • 450 HUF
  • Sushi platter with wasabi *
  • 1500 HUF
  • Pineapple-curry seitan stew with jasmine rice
  • 1300 HUF
  • Kaiser crumbs with strawberry sauce
  • 650 HUF
    2016. július 25., hétfő
  • Kapros idei tökleves
  • 450 Ft
  • Mandulás rántott szejtán paradicsomos barnarizzsel
  • 1300 Ft
  • Rántott cukkini franciasalátával bulgurral
  • 1300 Ft
  • Indiai zöldség curry *
  • 1300 Ft
    25 July 2016, Monday
  • Fresh dill squash soup
  • 450 HUF
  • Fried almond seitan with brown rice and tomatoes
  • 1300 HUF
  • Fried zucchini and veggie Russian salad with bulgur
  • 1300 HUF
  • Indian vegetable curry *
  • 1300 HUF
    2016. július 24., vasárnap
  • Nyírségi gombócleves
  • 450 Ft
  • Sushi tál wasabival *
  • 1500 Ft
  • Ananászos-currys szejtánragu jázminrizzsel
  • 1300 Ft
    24 July 2016, Sunday
  • Dumpling soup á la Nyírség
  • 450 HUF
  • Sushi platter with wasabi *
  • 1500 HUF
  • Pineapple-curry seitan stew with jasmine rice
  • 1300 HUF
    2016. július 25., hétfő
  • Francia hagymaleves *
  • 450 Ft
  • Mandulás rántott szejtán paradicsomos barnarizzsel
  • 1300 Ft
  • Rántott cukkini franciasalátával, bulgurral
  • 1300 Ft
    25 July 2016, Monday
  • French onion soup *
  • 450 HUF
  • Fried almond seitan with brown rice and tomatoes
  • 1300 HUF
  • Fried zucchini and veggie Russian salad with bulgur
  • 1300 HUF
    * Nem gluténmentes környezetben készült, hozzáadott glutént nem tartalmaz.
    Made in an environment containing gluten, contains no added gluten.


    Napi ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk!
    Our daily offers have limited availability. We reserve the right to make changes!
    Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapjon újdonságainkról!
    Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem

    Napfényes Étterem és Cukrászda • 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (a Veres Pálné és a Curia utca sarkán) • Telefon: 06-20-311-0313 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30
    Napfényes Étterem és Pizzéria • 1077 Budapest, Rózsa utca 39. • Telefon: 06-20-313-5555; 06-1-313-5555 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30
    Asztalfoglalás csak telefonon nyitvatartási időben! – info@napfenyesetterem.hu