Napi ajánlatok Étlap / Menü English Deutsch
Életmód | Cikkek | Kiadványok Elérhetőség | Rendezvények | Főzőtanfolyam








Napfnyes tterem s Cukrszda Napfnyes Falatoz Napfnyes Rendezvnyterem

Vásároljon ajándékutalványt!

Szeretné megajándékozni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel? Vásároljon ajándékutalványt éttermünkben!

Facebook



Elfogadott fizetőeszközök

kartyak

Happycow értékeléseink

HappyCow's Healthy Eating Guide

Vegán receptajánlatunk

Szezámos hagymakrém (Szendvicskrémek, pástétomok)

Hozzávalók:
1/2 bögre pirított, őrölt szezámmag
2 fej vöröshagyma
őrölt kömény, borsikafű
hidegen sajtolt olaj

Elkészítés:
Olajon süssük meg a karikára vágott hagymát, majd fűszerezzük meg. Kihűlés után összeturmixoljuk, és hozzáadjuk a szezámmagot.


Megjelent a Napfényes receptek 1. számában:
Következő recept hamarosan:
Mézes püspökkenyér (Édességek, sütemények)

Pályázati felhívás képzőművészeti pályázatunkra

palyazat

Sokféle közösség létezik. Beszélhetünk családi, baráti, munkahelyi, vallási, sport- és még számos különböző közösségről.
Mit jelent a Te számodra a közösség? Miért lehet jó egy közösséghez tartozni? Miben tud segíteni egy közösség, és mit adhatnak az egyének a közösség számára? 

A pályázatra olyan alkotásokat várunk, amelyek művészi formában fejezik ki a közösség, közösségi lét fogalmát.

A zsűri kategóriánként 3 pályaművet díjaz:

  • I. díj: 20.000,-Ft értékű fogyasztás a Napfényes Étteremben és 2 db 2 fő részére szóló tiszteletjegy a Rendezvényteremben 2017. folyamán tartandó tetszőlegesen kiválasztott rendezvényére
  • II. díj: 15.000,-Ft értékű fogyasztás a Napfényes Étteremben és 1 db 2 fő részére szóló tiszteletjegy a Rendezvényteremben 2017. folyamán tartandó valamely rendezvényre
  • III. díj: 7.000,-Ft értékű fogyasztás a Napfényes Étteremben és 1 db 2 fő részére szóló tiszteletjegy a Rendezvényteremben 2017. folyamán tartandó valamely rendezvényre

A részletes pályázati kiírás innen érhető el.

A pályázati adatlap innen érhető el.

 

ÁPRILISI NAPFÉNYES VEGÁN FŐZŐTANFOLYAMOK

Nyers VEGÁN ÉTELKÉSZíTŐ tanfolyam

 fozotanfolyam4

 Nyers vegán ételkészító tanfolyamunkon a nyers növényi étrend konyhai alapismeretivel ismerkedhetnek meg a résztvevők. Az ételek kizárólag zöldségekből és magvakból készülnek: 

IDŐPONT: 2017. ÁPRILIS 5. SZERDA, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

TANFOLYAMOT VEZETI: SZIKRA DÁVID, NYERS VEGÁN SÉF

PROGRAM:

  • A nyers táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai ismeretek
  • Krémek, szószok készítésének elsajátítása
  • Nyers főételek készítése
  • Édesség készítése

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

Alap vegán GLUTÉNMENTES főzőtanfolyam

fozotanfolyam4

TANFOLYAM IDŐPONTJA: 2017. április 10. HÉTFŐ, 17.00 - 21.30 KÖZÖTT

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTEKET.

Program és menüsor:

  • Gabonaismeret
  • Sűrítési eljárások
  • Desszertek
  • Panírozás
  • Kölesfasírt
  • Barnarizs
  • Zöldséges pakóra
  • Kukoricapolenta
  • Vietnámi tekercs
  • Kókuszgolyó
  • Nyers karobkrém

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!


"Mindennapi kenyerünk" - ALAP vegán KENYÉRSÜTŐ tanfolyam

fozotanfolyam5

A tanfolyamon résztvevők megismerkedhetnek a kézzel gyúrt házi tésztafélék és a tradicionális, olasz paradicsomszósz elkészítésével, a különböző lisztek használatával, formázási módokkal. Ezen az alkalmon a tésztákat kizárólag víz, liszt, só felhasználásával készítjük el.

TANFOLYAM IDŐPONTJA: 2017. április 13. csütörtök, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT

TANFOLYAMOT VEZETI: NOVACSEK ÁRON, VEGÁN PÉK ÉS CUKRÁSZ

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTEKET.

Program:

  • Anyagismeret, alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Kelesztési eljárások
  • Alapanyagok összekeverése, dagasztása
  • Kelesztés, hajtogatás
  • Kenyerek formázása, vágása
  • Kenyerek sütése
  • Tálalás, közös vacsora

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

 

"A vegán étrend alapjai" - kezdő vegán főzőtanfolyam

 fozotanfolyam1

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

IDŐPONT: 2017. ÁPRILIS 24. HÉTFŐ, 17:00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF ÉS KONYHAVEZETŐ

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

PROGRAM:

  • A vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vágástechnikák
  • Sűrítési eljárások
  • Panírozás
  • Gabonafőzés
  • Főzelékkészítés
  • Palacsintasütés
  • Tálalás, közös vacsora

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

 

Alap vegán SUSHI tanfolyam

fozotanfolyam3

 A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.
Alap vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.

IDŐPONT: 2017. április 26. szerda, 17.30 - 21.30 között.

TANFOLYAMOT VEZETI: KISS GÁBOR, VEGÁN SUSHI SÉF

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTEKET.

Program: 

  • Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
  • A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
  • A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
  • A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
  • A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
  • Egy japán meleg főétel közös elkészítése
  • Közös étkezés

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

  

Alap vegán TÉSZTAKÉSZíTŐ tanfolyam

fozotanfolyam5

Sokan azt gondolják, hogy a házi tészta készítése bonyolult, munkaigényes feladat, pedig nem az! Megéri elsajátítani, ha egy újabb lépcsőfokot szeretne tenni a vegán konyhaművészetben.

Az olasz tészták elkészítésén kívül abban is segít a résztvevőknek tanfolyamunk, hogy mi kerüljön a tésztára, ha már elkészült. A tanfolyam alatt mutatunk néhány speciálisan magyar tésztaétlet is, természetesen mindezt vegán módon.

IDŐPONT: 2017. ÁPRILIS 27. CSÜTÖRTÖK, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAM DÍJA: 11.000.- FT, AMELY TARTALMAZZA AZ ÁFÁT, AZ ALAPANYAGOK KÖLTSÉGEIT, RECEPTET.

TANFOLYAMOT VEZETI: NOVACSEK ÁRON, VEGÁN PÉK ÉS CUKRÁSZ

PROGRAM:

  • Anyagismeret, alapanyagok beszerzése, konyhatechnológiai alapismeretek
  • Káposztás tészta újra töltve (gyors és izgalmas)
  • Papardelle pirosra festve paradicsomos-olívás raguval
  • Lasagne
  • Rozmaringos Tortellini
  • Capribogyós, algás Ravioli
  • Tálalás, közös vacsora

JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ A  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  E-MAIL CÍMEN! JELENTKEZÉSKOR KÉRJÜK ADJA MEG NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT IS!

  

Tanfolyam helyszíne, részvételi díja, fizetés menete, elérhetőségek:

fozotanfolyam4

A tanfolyamok helyszíne:

AQUA MART FÜRDŐSZOBASZALON TANKONYHÁJA, Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor u. 47-49.

Részvételi díj:

11.000.- Ft, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagok díját és a recepteket.

A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.

Jelentkezés:

A tanfolyami jelentkezéseket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre várjuk. Kérjük, jelentkezéskor adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!

Tanfolyami díj befizetésének módja, határideje:

- utalással: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. Bankszámlaszámunk: Napfényes Étterem Kft., 16200106-00009009, Magnet Bank

készpénzfizetés esetében - előzetes bejelentkezés szükséges a 06205703289 -es telefonszámon!
Készpénzes fizetési határidő: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. A készpénzes befizetéseket Homonyikné Antolik Judit fogadja. Tanfolyami pénztárunk nyitva tartása: hétköznapokon 10-15 óra között. Cím: Napfényes Étterem és Cukrászda, 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (Veres Pálné, Curia utca sarok).

 

Bővebb információ és elérhetőségek:

Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető. Terület: ételkészítés, tematika. Elérhetősége: tel.: 06202309085

Homonyikné Antolik Judit, pénzügyi vezető. Terület: tanfolyami díj befizetése. Elérhetőség: tel.: 06205703289 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kaszás Andrea 06204839389, tanfolyamszervező. Terület: tanfolyami szervezés, hirdetések. Elérhetőség: 06204839389 , e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Szeretne tájékoztatást kapni aktuális tanfolyamainkról? Regisztráljon hírlevelünkre!

Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várnunk tanfolyamainkra párokat, baráti társaságokat, csoportokat is.

Jelentkezés és információ a 06204839389 -es telefonszámon.

Alap vegán főzőtanfolyam
A

 

Alap vegán főzőtanfolyam
Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.
Tanfolyamot vezeti: Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapi

"Mindennapi kenyerünk" - kezdő vegán KENYÉRSÜTŐ tanfolyam

Kezdő kenyérsütő tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek kenyérgabonáinkkal és a belőlük készült lisztekkel, a kelesztési és formázási módszerekkel, valamint a kenyérsütés alapjaival.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 7., 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: NOVACSEK ÁRON, VEGÁN PÉK ÉS CUKRÁSZ

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

  • anyagismeret, alapanyagok beszerzése, konyhatechnológiai alapismeretek
  • kelesztési eljárások
  • alapanyagok összekeverése, dagasztása
  • kelesztés, hajtogatás
  • kenyerek formázása, vágása
  • kenyerek sütése
  • tálalás, közös vacsora

Ízelító a menüből: teljes kiőrlésű kenyér, olívás bagett, lángos, briós

Vacsorához krémek készítése: magkrém, kukorica krém, oljvás krém

 

"A vegán étrend alapjai" - alap vegán főzőtanfolyam

Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 14., HÉTFŐ 17.00 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

  • vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vágástechnikák
  • Sűrítési eljárások
  • Panírozás
  • Gabonafőzés
  • Főzelékkészítés
  • Palacsintasütés

ÚJ! NYERS vegán TORTA- ÉS ÉDESSÉGKÉSZÍTŐ workshop

Workshopunkat a nyers növényi sütemények kedvelőinek állítottuk össze. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy  a résztvevő megismerje a nyers sütemények, torták alapanyagaiit, elkészítésük alaptechnikáit. A torta és sütemények kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 22., 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: SZIKRA DÁVID, NYERS VEGÁN SÉF

Program:

  • barackos-chia bonbon
  • nyers bounty tekercs
  • sósmogyorós-meggyes muffin
  • karobos-vaníliás-epres nyerstorta

Jelentkezés és Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is! 

 

KARÁCSONYI Vegán SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ tanfolyam

Süteménykészítő tanfolyamunkon a legfontosabb cukrászati alapműveletekkel ismerkedhetnek a résztvevők. Az átadott alaptechnikákat kreatívan tovább szőve bárki változatos vegán desszertpalettával gazdagíthatja étrendjét. Programunkat a karácsonyi hangulat, előkészületek jegyében állítottuk össze.

IDŐPONT: 2016. NOVEMBER 28. HÉTFŐ, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

  • Farsangi fánk baracklekvárral
  • Hókifli mákkrémmel
  • Mandulás teasütemény
  • leveles tészta
  • "Sajtos" rúd
  • Diócska
  • Ribizlis-vaníliás máktorta
 

A NAPFÉNYES ÉTTEREM MEGHÓDíTJA OLASZORSZÁGOT

vegan pizza

A Napfényes Étterem nagy népszerűségnek örvend a Budapestre érkező külföldi, vegán turisták körében. Cikkünk apropóját az adja, hogy a Pagine Vegan olasz portál keresett meg bennünket azzal a céllal, hogy Éttermünket az olasz vegánok népes táborának bemutassa. Ezt a cikket ajánljuk most honlapunk látogatói számára is, ahol a Pagine Vegan Bödör Zoltánnal, a Napfényes Étterem Kft. ügyvezető igazgatójával készített interjút. (A cikk olvasásához kattintson a "Bővebben" gombra.)

Az eredeti olasz cikk, ezen a linken elérhető: http://www.paginevegan.it/budapest-napfenyes-etterem-sole-vegano-sul-danubio/

Jó olvasást kívánunk a cikkhez! Aki megéhezne a cikk olvasása közben, azokat szeretettel várjuk egy finom vegán ebédre vagy vacsorára Budapesten a Napfényes Éttermekbe!

Bővebben...
 
 

Kedves Vendégünk!

Éttermünkben tisztán növényi (hús-, tojás- és tejmentes) alapanyagokból készítünk ételeket. Az összetevők állati fehérjét és alkoholt nyomokban sem tartalmaznak, ezért kínálatunkból nem csak a vegetáriánusok, de a vegán étrenden élők is bármit fogyaszthatnak.

leves3

Törekszünk arra, hogy ételeink minél egészségesebbek legyenek. Az általunk felhasznált alapanyagok többsége bio termesztésből származik. Napi ajánlataink között mindig szerepel valamilyen gabonaétel. Kerüljük a tartósítószerek, adalékanyagok, színezékek használatát. A hagyományos búzaliszt helyett tönkölylisztet, a fehér cukor helyett nádcukrot vagy xilitet, a kakaó helyett karobot, a babkávé helyett gabonakávét használunk. Minden ételünket tisztított vízzel készítjük.

Bővebben...
 

A legjobb vegetáriánus étterem nyomában - Napfényes Étterem

Csak megérte a második részt a sorozat. Már komolyan kezdtem félni attól, hogy olyan helyeket kell végigennem, ahol az egyetlen koncepció a húsmentesség, és semmi kreativitás nincs a konyhában. Most itt a felmentő sereg. A Napfényes Étterem.

Tovább a teljes cikkre:
Egy nap a városban - Életmódblog Budapest szerethető arcáról.

 

Budapest legjobb vegetáriánus étterme

Éttermünk első helyen áll a Dininguide vegetáriánus éttermek toplistáján!

Budapest vegán egén állócsillagként ragyog évek óta a Napfényes étterem. A hely kiválóan bizonyítja, hogy tisztán növényi alapanyagokból is lehet ízletes, laktató és természetesen egészséges ételeket készíteni

 

Bővebben...
 
Rólunk írták
etteremtacsko

Messze sugárzó "állócsillagként" ragyog azonban immár sok éve a VII. kerületi Rózsa utca 39. egén a Napfényes Étterem, ahol kizárólag tisztán növényi alapanyagokból készült ételeket szolgálnak fel.

Bővebben...

Éttermi ajándékutalvány
ajandek

Szeretné megajándékozni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel? Vásároljon ajándékutalványt éttermünkben különböző értékekben!

Bővebben...

Napfényes Cukrászat
cukrasz

A Napfényes Cukrászat Kft. egészséges, növényi alapanyagú, vegán cukrászipari készítmények előállítására szakosodott.

Bővebben...

2017. március 28., kedd
  • Krémleves sült zöldségekből   szóját tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmazmogyorót tartalmaz
  • 500 Ft
  • Sült szójaszeletek ananászos mártásban ceruzababos rizzsel   szóját tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Rakott burgonya háziasan   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Házi nudli mákosan, citromos sodóval   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 850 Ft
    28 March 2017, Tuesday
  • Fried vegetable cream soup   szóját tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmazmogyorót tartalmaz
  • 500 HUF
  • Roasted soy cutlets in pineapple sauce with rice and stings beans   szóját tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Home-style layered potatoes   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Homemade noodles with poppy seeds and lemon custard   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 850 HUF
    2017. március 29., szerda
  • Indiai lencsés dhal   zellert tartalmaz
  • 500 Ft
  • Szejtánszelet karfiollal rakva, "sajtszósszal", rizzsel   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazmogyorót tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Káposztás sztrapacska   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Tejbegríz fahéjjal   glutént tartalmaz
  • 850 Ft
    29 March 2017, Wednesday
  • Indian lentil dhal   zellert tartalmaz
  • 500 HUF
  • Seitan cutlets with layered cauliflower, "cheese sauce" and rice   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazmogyorót tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Potato noodles with cabbage   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 HUF
  • "Milky" semolina mit cinnamon   glutént tartalmaz
  • 850 HUF
    2017. március 28., kedd
  • Krémleves sült zöldségekből   szóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 500 Ft
  • Rakott burgonya háziasan   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Fejtett babfőzelék, grill szójarúddal   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 900 Ft
    28 March 2017, Tuesday
  • Fried vegetable cream soup   szóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 500 HUF
  • Home-style layered potatoes   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Navy bean stew with grilled soy stricks   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 900 HUF
    2017. március 29., szerda
  • Indiai lencsés dhal   szezámmagot tartalmaz
  • 500 Ft
  • Szejtánszelet karfiollal rakva, "sajtszósszal", rizzsel   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 Ft
  • Káposztás sztrapacska   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 Ft
    29 March 2017, Wednesday
  • Indian lentil dhal   szezámmagot tartalmaz
  • 500 HUF
  • Seitan cutlets with layered cauliflower, "cheese sauce" and rice   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 HUF
  • Potato noodles with cabbage   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1400 HUF
    * Nem gluténmentes környezetben készült, hozzáadott glutént nem tartalmaz.
    Made in an environment containing gluten, contains no added gluten.


    A napi ajánlatot 12–17 óráig, valamint a kínálat erejéig szolgáljuk fel.
    Our daily offers are served from noon to 5 pm and are subject to availability

    Jelmagyarázat:

    glutént tartalmazglutént tartalmazszóját tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmazmustárt tartalmazdióféléket tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmazszezámmagot tartalmazmogyorót tartalmazmogyorót tartalmaz




    Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapjon újdonságainkról!
    Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem

    Napfényes Étterem és Cukrászda • 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (a Veres Pálné és a Curia utca sarkán) • Telefon: 06-20-311-0313 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30
    Napfényes Étterem és Pizzéria • 1077 Budapest, Rózsa utca 39. • Telefon: 06-20-313-5555; 06-1-313-5555 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30
    Asztalfoglalás csak telefonon nyitvatartási időben! – info@napfenyesetterem.hu