Ha a candidafertőzöttség nagyon magas fokú (a 12-es skálán 10-es, 11-es vagy 12-es), érdemes még a kifejezetten candidások számára készült édességeket, sőt a magas cukortartalmú gyümölcsöket is kerülni.
Enyhébb fertőzöttség esetén fogyaszthatóak xilittel vagy steviával édesített termékek, hiszen ezeknek az édesítőszereknek nagyon alacsony a szénhidráttartalma. A xilit, amelyet bizonyos cukrászsüteményeink elkészítésénél használunk, nem mesterséges édesítőszer, hanem egy kristályos szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul. A xilit nagyon csekély mértékben emeli meg a vércukorszintet, és bizonyítottan nem táplálja a candida gombát, ezért xilittel készült édességeket nyugodtan fogyaszthatják a diabéteszes és candidás betegek.
{include_content_item 98 nested=1}
1053 Budapest, Ferenciek tere 2.
(Veres Pálné – Curia utca sarok)
Nyitva tartás: H–V 11:30–21:00
(konyha: 20:30-ig)
Aznapi asztalfoglalás telefonon: +36 20 311 0101
Ételrendelés elvitelre: +36 20 311 0313
Ajándékutalványaink beválthatók éttermi és cukrászdai fogyasztásra, főzőworkshopokra, valamint rendezvénytermi programjainkra (irodalmi estekre, koncertekre, önismereti előadásokra, gyerekprogramokra, bűvészműsorokra, stb.) is!
Az utalványok fél évig érvényesek, így garantáltan találnak kedvükre való programot!