Napi ajánlatok Étlap / Menü English Deutsch
Életmód | Cikkek | Kiadványok Elérhetőség | Rendezvények | Főzőtanfolyam
Főzőtanfolyam

Napfényes Vegán Főzőtanfolyamok

Tanfolyamainkon Ön is elsajátíthatja a tisztán növényi (állati összetevőktől mentes) étrendhez kapcsolódó konyhai gyakorlat legfontosabb elemeit. Minden tanfolyam tartalmaz elméleti is gyakorlati oktatást, résztvevőink az ételek többségét maguk is elkészítik. A programot minden esetben közös étkezés zárja.

 

FEBRUÁRI NAPFÉNYES FŐZŐTANFOLYAMOK

 

"Népek konyhája" sorozat: MEXIKÓI konyha vegán módon (haladó) főzőtanfolyam

fozotanfolyam1

Haladó tanfolyamunk minden esetben más és más tematika köré csoportosul (pl. tájjellegű ételek, népek konyhája, ünnepi ételek stb.).
Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akiknek már van némi jártasságuk a vegán ételek készítésében, és szeretnék gyakorlati tudásokat különlegesebb fogásokkal is kiegészíteni.

TANFOLYAM IDŐPONTJA: 2017. FEBRUÁR 20. HÉTFŐ, 17.00 - 21.30 KÖZÖTT

TANFOLYAMOT VEZETI: KOVÁCS ZOLTÁN, VEGÁN SÉF, KONYHAVEZETŐ

Program: 

  • Kukoricakrémleves
  • Mexikói zöldségleves
  • Chili con carne
  • Avokádó koktél
  • Csłpős salsa szósz
  • Tortilla lap
  • Guacamole
  • Vacsora

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is! 

 

 Alap vegán SUSHI tanfolyam

fozotanfolyam3

 A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.
Alap vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.

IDŐPONT: 2017. február 23. csütörtök, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: KISS GÁBOR, VEGÁN SUSHI SÉF

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
Program: 

  • Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
  • A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
  • A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
  • A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
  • A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
  • Egy japán meleg főétel közös elkészítése
  • Közös étkezés

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

 

"Mindennapi kenyerünk" - kezdő vegán KENYÉRSÜTŐ tanfolyam

fozotanfolyam5

Kezdő kenyérsütő tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek kenyérgabonáinkkal és a belőlük készült lisztekkel, a kelesztési és formázási módszerekkel, valamint a kenyérsütés alapjaival.

IDŐPONT: 2016. FEBRUÁR 27. CSÜTÖRTÖK, 17.30 - 21.30 KÖZÖTT.

TANFOLYAMOT VEZETI: NOVACSEK ÁRON, VEGÁN PÉK ÉS CUKRÁSZ

Program:

  • Anyagismeret, alapanyagok beszerzése, konyhatechnológiai alapismeretek
  • Kelesztési eljárások
  • Alapanyagok összekeverése, dagasztása
  • Kelesztés, hajtogatás
  • Kenyerek formázása, vágása
  • Kenyerek sütése
  • Tálalás, közös vacsora

Ízelító a menüből: teljes kiőrlésű kenyér, olívás bagett, lángos, briós. Vacsorához krémek készítése: magkrém, kukorica krém, olívás krém

 Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is! 

 

Tanfolyam helyszíne, részvételi díja, fizetés menete, elérhetőségek:

fozotanfolyam4

A tanfolyamok helyszíne: AQUA MART FÜRDŐSZOBASZALON TANKONYHÁJA, Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor u. 47-49.

A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.

A tanfolyami jelentkezéseket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre várjuk. Kérjük, jelentkezéskor adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!

Tanfolyami díj befizetésének módja, határideje:
- utalással: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. Bankszámlaszámunk: Napfényes Étterem Kft., 16200106-00009009, Magnet Bank

készpénzfizetés esetében - előzetes bejelentkezés szükséges a 06205703289 -es telefonszámon!
Készpénzes fizetési határidő: tanfolyamot megelőző csütörtök, 15 óra. A készpénzes befizetéseket Homonyikné Antolik Judit fogadja. Tanfolyami pénztárunk nyitva tartása: hétköznapokon 10-15 óra között. Cím: Napfényes Étterem és Cukrászda, 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (Veres Pálné, Curia utca sarok).

Tanfolyami lemondást kizárólag írásban tudunk elfogadni.

Bővebb információ és elérhetőségek:

Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető. Terület: ételkészítés, tamatika. Elérhetősége: tel.: 06202309085

Homonyikné Antolik Judit, pénzügyi vezető. Terület: tanfolyami díj befizetése. Elérhetőség: tel.: 06205703289 , e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kaszás Andrea 06204839389, tanfolyamszervező. Terület: tanfolyami szervezés, hirdetések. Elérhetőség: 06204839389 , e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szeretne tájékoztatást kapni aktuális tanfolyamainkról? Regisztráljon hírlevelünkre!

Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várnunk tanfolyamainkra párokat, baráti társaságokat, csoportokat is. Jelentkezés és információ a 06204839389 -es telefonszámon.

Alap vegán főzőtanfolyam
Alaptanfolyamunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vegán táplálkozással, és szeretnék megismerni az állati összetevőket tartalmazó alapanyagok helyettesítési lehetőségeinek elméletét és gyakorlatát.
Tanfolyamot vezeti: Kovács Zoltán, vegán séf, konyhavezető

Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Program:

A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Vágástechnikák
Sűrítési eljárások
Panírozás
Gabonafőzés
Főzelékkészítés
Palacsintasütés
Haladó Vegán Főzőtanfolyam
Haladó tanfolyamunk minden esetben más és más tematika köré csoportosul (pl. tájjellegű ételek, népek konyhája, ünnepi ételek stb.).
Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akiknek már van némi jártasságuk a vegán ételek készítésében, és szeretnék gyakorlati tudásokat különlegesebb fogásokkal is kiegészíteni.
Program: A Közel-Kelet ízei
Sárgaborsó-krémleves fűszeres krutonnal
Csicseriborsó fasírt (falafel)
Humusz
Tahini-szósz
Szójajoghurt-mártás
Káposztás répasaláta
Bulgurtabulé
Pitakészítés (gyúrás, formázás, sütés)
Házi baklava készítés (rétesnyújtás stb.
Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! A jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!
Legutóbbi tanfolyam időpontja: 2016. május 9. hétfő 17:30 - 21:30 között.

Vegán SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ tanfolyam
Süteménykészítő tanfolyamunkon a legfontosabb cukrászati alapműveletekkel ismerkedhetnek a résztvevők. Az átadott alaptechnikákat kreatívan tovább szőve bárki változatos vegán desszertpalettával gazdagíthatja étrendjét.
A következő süteménykészítő tanfolyam időpontja: szervezés alatt!
Program:
Hókifli mákkrémmel
Farsangi fánk baracklekvárral
Kókuszgolyó
Burgonyás tönkölypogácsa
Almás pite
Kókuszos-zabpelyhes felhőcske
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!
Legutóbbi tanfolyami időpont: 2016. május 30. hétfő 17:00-21:00

Alap NYERS vegán ételkészítő tanfolyam
Nyers ételkészítő tanfolyamunkon a nyers növényi étrend konyhai alapismereteivel ismerkedhetnek meg. Az ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.
A következő nyers ételkészítő tanfolyam időpontja: szervezés alatt!
Program:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Krém és szószok készítésének elsajátítása
Nyers főételek készítése
Édességek készítése
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

Haladó NYERS vegán ételkészítő tanfolyam
A tanfolyami részvételhez nem szükséges előképzettség vagy az alap tanfolyamon való részvétel!
A következő nyers ételkészítő tanfolyam időpontja: szervezés alatt!
Program:
"Máktej" készítése
aszalt paradicsomos lenmagkenyér tzatzikivel
fűszeres kesusajt golyók zöldfűszeres mártással
Cézár saláta
aszalt fügepuding karoböntettel
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen.
Legutóbi tanfolyami időpont: 2016. április 28. 17:30-21:30 között.

ÚJ! NYERS vegán TORTA- ÉS ÉDESSÉGKÉSZÍTŐ workshop
Workshopunkat a nyers növényi sütemények kedvelőinek állítottuk össze. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy a résztvevő megismerje a nyers sütemények, torták alapanyagaiit, elkészítésük alaptechnikáit. A torta és sütemények kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek.
Program:
barackos-chia bonbon
nyers bounty tekercs
sósmogyorós-meggyes muffin
karobos-vaníliás-epres nyerstorta
Tanfolyamot vezeti: Szikra Dávid, nyers vegán séf
Jelentkezés és Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

Alap vegán SUSHI tanfolyam
A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek.
Alap vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.
Az alap vegán sushi tanfolyam időpontja: szervezés alatt! (Kérjük, a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen jelezze érdeklődését!)
Program: 
Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambusszőnyeg) használatával
A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
Egy japán meleg főétel közös elkészítése
Közös étkezés
Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

HALADÓ vegán SUSHI tanfolyam
Az alaptanfolyamon megtanultuk a sushi rizs készítését, ízesítését és a különféle tekerési technikákat. Haladó vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének mélyebb ismeretre szert tenni a tradicionális japán konyhaművészetben, természetesen mindezt vegán módon.
A tanfolyami részvételhez nem szükséges előképzettség vagy az alap tanfolyamon való részvétel!
A haladó vegán sushi tanfolyam időpontja: szervezés alatt! (Kérjük, a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen jelezze érdeklődését!)
Program:
Elmerülünk a töltelékek pácolásának, szeletelésének rejtelmeibe
Sushi ecetet, kampyot, kinpirát készítünk
Vegán tamagót sütünk
Jégcsapretket és gyömbért pácolunk
Megtanuljuk a tökéletes teriyaki szósz főzését
Ismétlésképpen újra tekerünk makikat
Miso levessel koronázzuk meg az étkezést, amit lágy tofuval és wakame algával készítünk el
Az alkalmat közös étkezéssel zárjuk.
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

"Mindennapi kenyerünk" - kezdő KENYÉRSÜTŐ tanfolyam
Kezdő kenyérsütő tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek kenyérgabonáinkkal és a belőlük készült lisztekkel, a kelesztési és formázási módszerekkel, valamint a kenyérsütés alapjaival.
Program:
anyagismeret
alapanyagok beszerzése
konyhatechnológiai alapismeretek
kelesztési eljárások
alapanyagok összekeverése, dagasztása
kelesztés, hajtogatás
kenyerek formázása, vágása
kenyerek sütése
tálalás
vacsora
Ízelító a menüből:
teljes kiőrlésű kenyér
olívás bagett
lángos
briós
Vacsorához krémek készítése:
magkrém
kukorica krém
olívás krém
Tanfolyamot vezeti: Novacsek Áron, vegán pék és cukrász
A következő kezdő kenyérsütő tanfolyam időpontja: 2016. június 22. szerda 17.30 - 21.30 között.
Jelentkezés és információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen! Jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és számlázási címét is!

"Mindennapi kenyerünk" - haladó KENYÉRSÜTŐ tanfolyam
Haladó kenyérsütő tanfolyamunkon a résztvevők megismerkedhetnek a kovásszal, a kovászfajtákkal. Készítünk kovászt, kovászos kenyeret, "vajas" kiflit, zsemlét és töltött Dán brióst.
A következő tanfolyam időpontja: 2016. május 25. szerda 17:30-21:30 között.
Program:
Kovászos tönköly kenyér
„Tejes” kifli
Zsemle
Diós briós
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

Tésztakészítő tanfolyam - "Tésztaság félegészség" (Besenyő Pista bácsi)
A tanfolyamon résztvevők megismerkedhetnek a kézzel gyúrt házi tésztafélék és a tradicionális, olasz paradicsomszósz elkészítésével, a különböző lisztek használatával, formázási módokkal. Ezen az alkalmon a tésztákat kizárólag víz, liszt, só felhasználásával készítjük el.
Program:
Házitészta készítése durum lisztből, réteslisztből, tönköly fehér lisztből, kukoricalisztből
Cavatelli, Orecchiette, Trofie és csigatészta formázása és vágása
Tortellini töltése és hajtogatása
Nagykocka, szélesmetélt vágása
Nudli készítése (szárítanivaló, friss tészta) kukoricalisztből
Tésztákhoz tradicionális olasz paradicsomszósz főzése
Közös vacsora
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

Vegán GLUTÉNMENTES főzőtanfolyam
Gabonaismeret
Sűrítési eljárások
Desszertek
Panírozás
A következő gluténmentes tanfolyam időpontja: szervezés alatt! (Kérjük, a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen jelezze érdeklődését!)
Információ a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!
 


Rólunk írták
etteremtacsko

Messze sugárzó "állócsillagként" ragyog azonban immár sok éve a VII. kerületi Rózsa utca 39. egén a Napfényes Étterem, ahol kizárólag tisztán növényi alapanyagokból készült ételeket szolgálnak fel.

Bővebben...

Éttermi ajándékutalvány
ajandek

Szeretné megajándékozni szeretteit egy különleges gasztronómiai élménnyel? Vásároljon ajándékutalványt éttermünkben különböző értékekben!

Bővebben...

Napfényes Cukrászat
cukrasz

A Napfényes Cukrászat Kft. egészséges, növényi alapanyagú, vegán cukrászipari készítmények előállítására szakosodott.

Bővebben...

2017. február 21., kedd
  • Póréhagymaleves   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 Ft
  • Magos burgonya grillzöldségekkel, fokhagymás majonézzel   zellert tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1300 Ft
  • Lencse dhal bundázott tofuval   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1300 Ft
  • Krumplis tészta kovászos uborkával   glutént tartalmaz
  • 900 Ft
    21 February 2017, Tuesday
  • Leek soup   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 HUF
  • Grilled vegetables with potato and cores and with garlic mayonnaise   zellert tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 1300 HUF
  • Lentil dhal with breaded tofu   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1300 HUF
  • Potato noodles with pickles   glutént tartalmaz
  • 900 HUF
    2017. február 22., szerda
  • Magyaros burgonyaleves   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 450 Ft
  • Hortobágyi palacsinta rántva nokedlivel, paprikamártásban   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmazdióféléket tartalmaz
  • 1300 Ft
  • Kölesfasírt lilakáposztával, burgonyával   
  • 1300 Ft
  • Zöldborsófőzelék zabfasírttal   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 Ft
    22 February 2017, Wednesday
  • Hungarian potato soup   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 450 HUF
  • Fried Hortobagy crépes dumplings, paprika sauce   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmazdióféléket tartalmaz
  • 1300 HUF
  • Millet burgers with red cabbage and potatoes   
  • 1300 HUF
  • Green pea stew with oat burger   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 HUF
    2017. február 21., kedd
  • Póréhagymaleves   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 Ft
  • Magos burgonya grillzöldségekkel, fokhagymás majonézzel   zellert tartalmaz
  • 1300 Ft
  • Rántott sütőtök franciasalátával, árpagyönggyel   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1300 Ft
    21 February 2017, Tuesday
  • Leek soup   szóját tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 HUF
  • Grilled vegetables with potato and cores and with garlic mayonnaise   zellert tartalmaz
  • 1300 HUF
  • Fried zucchini and veggie Russian salad with pearl barley   glutént tartalmazszóját tartalmazmustárt tartalmaz
  • 1300 HUF
    2017. február 22., szerda
  • Brokkolikrémleves zöldségchips-szel   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 Ft
  • Kölesfasírt lilakáposztával, burgonyával   
  • 1300 Ft
  • Zöldborsó főzelék zabfasírttal   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 Ft
    22 February 2017, Wednesday
  • Creamy broccoli soup with vegetable chips   szóját tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 450 HUF
  • Millet burgers with red cabbage and potatoes   
  • 1300 HUF
  • Green pea stew with oat burger   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 900 HUF
    * Nem gluténmentes környezetben készült, hozzáadott glutént nem tartalmaz.
    Made in an environment containing gluten, contains no added gluten.


    Napi ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk!
    Our daily offers have limited availability. We reserve the right to make changes!

    Jelmagyarázat:

    glutént tartalmazglutént tartalmazszóját tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmazzellert tartalmazmustárt tartalmazmustárt tartalmazdióféléket tartalmazdióféléket tartalmazszezámmagot tartalmazszezámmagot tartalmazmogyorót tartalmazmogyorót tartalmaz




    Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapjon újdonságainkról!
    Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem

    Napfényes Étterem és Cukrászda • 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (a Veres Pálné és a Curia utca sarkán) • Telefon: 06-20-311-0313 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30
    Napfényes Étterem és Pizzéria • 1077 Budapest, Rózsa utca 39. • Telefon: 06-20-313-5555; 06-1-313-5555 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30
    Asztalfoglalás csak telefonon nyitvatartási időben! – info@napfenyesetterem.hu