Napi ajánlat / Séf ajánlat Étlap / Menu English Deutsch
Életmód | Cikkek Elérhetőség | Rendezvények | Főzőtanfolyam

Összhangban a természettel: a kukorica (szeptember 22-23., szombat-vasárnap)

Séfünk ajánlata hétvégére:

Kukoricakrémleves nachos-szal

Wokban sült zöldségek kukoricás barna rizzsel

Darapuding forró fahéjas szilvaraguval


Asztalfoglalás: +36 20 311 0313

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET! 

690.-

2300.-

1000.-

 

 

 

kukoricakrmleves szerk 20150613
 

SZAKÁCS, MOSOGATÓ, és FELSZOLGÁLÓ munkatársakat keresünk!

Legyél Te a Napfényes Étterem új munkatársa!

Amit kérünk tőled:

  • vegetáriánus vagy vegán életmód
  • nyitottság a munkatársak és a vendégek felé
  • jó munkabírás
  • a munkádra való igényesség
  • felszolgálóként legalább egy idegen nyelv ismerete

Amit kínálunk:

  • összetartó közösség
  • hosszú távú munkaviszony
  • inspiráló munkakörnyezet
  • egészséges vegán ételek
odriterasz algr bulgur rizott slt karfiollal kovacszkonyha msolat

Várjuk fényképes önéletrajzodat az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

 

VEGÁN FŐZŐTANFOLYAMOK A NAPFÉNYES ÉTTEREM VEGÁN, KONYHAVEZETŐ SÉFJÉVEL

Tanfolyamainkon Ön is elsajátíthatja a tisztán növényi (állati összetevőktől mentes) étrendhez kapcsolódó konyhai gyakorlat legfontosabb elemeit. Minden tanfolyam tartalmaz elméleti is gyakorlati oktatást, résztvevőink az ételek többségét maguk is elkészítik. A programot minden esetben közös étkezés zárja.

VEGÁN FŐZŐTANFOLYAMAINK:

kovacsz2

OKTÓBER 3. VAGY NOVEMBER 12.:

A VEGÁN TÁPLÁLKOZÁS ALAPJAI 1. RÉSZ KOVÁCS ZOLTÁN KONYHAVEZETŐ, VEGÁN SÉFFEL

OKTÓBER 24. VAGY NOVEMBER 26.:

A VEGÁN TÁPLÁLKOZÁS ALAPJAI 2. RÉSZ KOVÁCS ZOLTÁN KONYHAVEZETŐ, VEGÁN SÉFFEL

BŐVEBBEN...

 

Enni vagy nem enni?

malacEz a cikksorozat, azt a kényes kérdést fogja boncolgatni, hogy miért is kell kizárni a húst az ember étrendjéből. A választ számos megközelítésben olvashatjátok, ez a bevezető rész csupán felsorolja a szempontokat, melyek a következő számokban részletesen ki lesznek fejtve.

Bővebben...
 

Tej: élet, erő, egészség?

tej

Számos helyről kapunk jelzéseket, melyek egy irányba mutatnak: A tej nem az a tökéletes táplálék, amit eddig annak hittünk; sem a felnőttek, sem a gyerekek számára. A rengeteg betegség, melynek kiváltó oka a tej, azért keletkezik, mert a tejfogyasztás nem természetes.

Bővebben...
 

Cukor: édes méreg

cukor

A természetes szénhidrát az egyik fő táplálékunk, ezzel szemben a finomított cukor számos betegség forrása. A legfőbb ok, amiért ártalmunkra van, az, hogy a természetben előforduló növények cukortartalma lényegesen alacsonyabb, mint a bolti fehércukoré.

Bővebben...
 

Áttérés a természetes táplálékokra

vegyes2

Rövid táblázatunkban bemutatjuk, hogy mely táplálékokat érdemes elhagyni, és helyettük mit érdemes fogyasztani.

Bővebben...
 

Tavaszi tisztítókúrák

tea

A mérgek a civilizációs életmód következtében jutnak a szervezetbe. A lerakódás több fázisban történik, egyre súlyosabb betegségeket okozva. Minél korábbi fázisban kezdjük a szervezet tisztítását, annál hamarabb gyógyulunk.

Bővebben...
 

Vitaminok és nyomelemek jelentősebb növényi forrásai

sargarepa

Rövid táblázatunkban ismertetjük a főbb vitaminok és nyomelemek növényi forrásait.

Bővebben...
 

Egészséges táplálkozás a sav-bázis egyensúly alapján

citrom

Amennyiben túl sok savas anyag rakódik le, úgy különféle betegségek fejlődhetnek ki. A ma szokásos táplálkozás a sav-bázis egyensúlyt erősen savas irányba tolja el.

Bővebben...
 

A nyers növényi étrend előnyei

vegyes

A nyers növényi ételek természetes formájukban fogyaszthatók. Vitaminokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban gazdagok. A növények egymást kiegészítő, teljes egységet képviselő tápanyagokat halmoznak fel.

Bővebben...
 

A természetes életmódnak megfelelő táplálkozás 12 aranyszabálya

zoldsparga

12 pontba foglaltuk, hogy milyen főbb pontokat érdemes betartani a táplálkozások során.

Bővebben...
 


2018. szeptember 21., péntek
  • Kínai csípős-savanyú leves   szóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 Ft
  • Zabfasírt meggymártással, burgonyapürével   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 1500 Ft
  • Spenótos lasagne füstölt tofuval   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1500 Ft
    21 September 2018, Friday
  • Chinese hot and sour soup   szóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 500 HUF
  • Oat burgers with sour cherry sauce and potatoes   glutént tartalmazszóját tartalmazzellert tartalmaz
  • 1500 HUF
  • Spinach lasagne with smoked tofu   glutént tartalmazszóját tartalmaz
  • 1500 HUF
    2018. szeptember 22., szombat

    Séfünk ajánlata - Összhangban a természettel: a kukorica   

  • Kukoricakrémleves nachos-szal   zellert tartalmaz
  • 690 Ft
  • Wokban sült zöldségek kukoricás barna rizzsel   szóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 2300 Ft
  • Darapuding forró fahéjas szilvaraguval   dióféléket tartalmaz
  • 1000 Ft
    22 September 2018, Saturday

    Chef's choice - in Harmony with Nature: Corn   

  • Cream of corn soup with nachos   zellert tartalmaz
  • 690 HUF
  • Wok-fried vegetables with corn and brown rice   szóját tartalmazzellert tartalmazszezámmagot tartalmaz
  • 2300 HUF
  • Semolina pudding with hot cinnamon plum sauce   dióféléket tartalmaz
  • 1000 HUF
    Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapjon újdonságainkról!
    Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem Vegn tterem

    Napfényes Étterem és Cukrászda • 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. (a Veres Pálné és a Curia utca sarkán)
    Telefon: 06-20-311-0313 • Nyitva tartás: H-V 12:00 - 22:30 (konyhazárás: 22 órakor)


    Asztalfoglalás csak telefonon nyitvatartási időben! – info@napfenyesetterem.hu